2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir adsense 61 lira fazlalık vermiş saolsun :)
2. adsense %18
3. adsense %17

İnşallah bu ay sıkıntısız alırız.

Bir adsense 61 lira fazlalık vermiş saolsun :)
2. adsense %18
3. adsense %17

İnşallah bu ay sıkıntısız alırız.
Kanallar para kazanmaya açık bir şekilde sonradan adsenseye bağlayınca toplam kazançtan fazla kesinleşmiş oluyor.Galiba öyle bir durum sizinki de ya da Google Amca sizi çok sevmiş :D

Geçen ay ödeme alamadım bu ayda kesinleşmiş inşallah yatar bu ay

Geçen aylara göre kesinti minimum sayılır, sanırım gecikme için bir özür :) neyse 22 sinden 2 sini bir alacakmışız gibi duruyor, hayırlısı bakalım.

Dreamluka benim kapanan kanalin adsense hesabinda haziran kesinlesmedi hala

Ben de geçen ay para alamayanlardanım. Hala kesinleşmedi , sizce terettüt etmelimiyim , kesinleşmeyen varmı ? Var ise söylesin içim rahatlasın : )

Makinist bende kesinlesmedi hala, kapanan kanalin adsense hesabidir, bilmiyorum kesinlesicek yoksa yok, ama suanda kesinlesmemis hala

Bir adsense`da %78 gibi bir kesinti oranı var, bu denli yüksek kesinti yaşayan var mı?

bir adsense`da %78 gibi bir kesinti oranı var, bu denli yüksek kesinti yaşayan var mı?

var hocam bi okadar'da bende almışlar çalıştığım adsenseden kesinti yüksek çalışmadığımda daha fazla ne yapayım hiç video ile uğraşmayıp adsenseden daha fazla paramı alıyım ne :)

Kanallar para kazanmaya açık bir şekilde sonradan adsenseye bağlayınca toplam kazançtan fazla kesinleşmiş oluyor.Galiba öyle bir durum sizinki de ya da Google Amca sizi çok sevmiş :D

Hocam Google amca sevdi kesin yoksa kesintimi karşılıyacak şekilde kanal bağlamadım onuda geçtim haziranda zaten kanal yapmadım :)

Bir adsense`da %78 gibi bir kesinti oranı var, bu denli yüksek kesinti yaşayan var mı?

var hocam bi okadar'da bende almışlar çalıştığım adsenseden kesinti yüksek çalışmadığımda daha fazla ne yapayım hiç video ile uğraşmayıp adsenseden daha fazla paramı alıyım ne :)

Hocam telif vs yediğiniz kanalların google+ hesabını siliyormusunuz?

Alt kanal olarak genelde telif yedim ve kanalları 2. telif geldiğinde sildim 2 defa böyle yaptım şimdiye kadar. Kesintilerde %27-29 civarı oldu.

Hocam benim deneyimlerime dayanarak bulduğum formül, eğer telif vs gelen kanalı alt kanal olsa bile sadece youtube da silerseniz onların kazancı kesinleşir ama eğer google+ dan da silerseniz kazanclar kesinleşmiyor. 1 senedir standart %18 kesinti yaşıyordum. Bir ara google+ silmeye başlayınca %30 lara cıktı kesinti. Artık google+ hesabını ilgili kanalın kesinleşme tarihi gelmeden silmiyorum. Kesinti ise standart %18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri