[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] sen işleme girdin mi geçen ay
geçen ay limiti aşmayan adsenseydi az para vardı. haziran da güzel para vardı. Çarpı 2 yapmışlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8235]tetik_67[/MENTION] sen işleme girdin mi geçen ay
Bütün adsenseler işleme girdi..
Bütün adsenseler işleme girdi..
bütün adsenseler işleme girdi..
kaç buradan![]()
hangi işlem hocam çarpma bölme çıkarma?
İlk mesajında üstüne çullanacaklar mesajı editle işleme girmemiştir o kesinleşmiştir![]()
Kesinleşmeyi işlem olarak mı biliyosun yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun.Eğer işleme girdiyse ss at tutarları kapatıp yoksa adminlerden ban talep ediyorum.Bütün adsenseler işleme girdi..
[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] kanıt göstermezsen ilk mesajında banlanan kişi olarak tarihe geçiceksin![]()
Kesinleşmeyi işlem olarak mı biliyosun yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun.Eğer işleme girdiyse ss at tutarları kapatıp yoksa adminlerden ban talep ediyorum.
Tamam tama pardon kesinleşti olacaktı, kafayı sıyırdım sanırım hergün işleme girdi mi diye bakmaktan pardon pardon.![]()
![]()
Kardeşim alıntı yapıp yazıyodum 2 dk önce yazman yanlış yaptığın anlamına gelmez.Neyse hata olduğunu anladık.Troll olsaydın ban olacaktı zaten bu kadar kişi işleme girmesini bekliyor.Sizin mesajınızdan 1 dakika önce editledim mesajı siz bu mesajı nasıl nereden editleyerek yorum yaptınız anlamadım. Ban talabi et hadi..
Bak burada ki mesajımda senden 2 dakika önce yazdığım mesaj pardon yanlış yazdım diye..
1 adsensemde kazandıgımın 2 katı kesinleşen var. 3 yılı aşkın süredir ilk defa böyle oldu. varmı böyle olan.
Bende de sınırı geçiren bir meblağ kesinleşti. Neredeyse 5 katı gelmiş haziran ayı toplamından.
---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------
Bu arada diğer adsensem de 1/6 oranında düşük kesinleşti. Dünya genelinden kapanan kanal 5 kanalı daha kapattırmıştı, hesapları silip yeniden açınca sana bu kadar yeter dediler heralde. Bir yerden 5 katı diğerinden 1/6. Toplamda beklediğimden fazla olduolsun böyle de kabulümdür.+
Paraları fazla kesinleşen arkadaşlar
Bildiğin üzere Youtube yeni bir kazanç yöntemi getirdi;
ücret ödeyen kişiler artık reklamsız bir yotube kullanabilecekler. Burdan gelen gelirin belli bir kısmı biz içerik barindırıcılarıyla paylastirilacaktı.
Fazla kesinleşmelerin sebebi bu olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.