2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dailymotion nun yeni sahipleri adam ederler mi acaba

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION], yandex adsense gibi bir oluşuma girdi şimdilik web sitelerine reklam alıyorlar. video sitesi ile ilgili bir oluşum içerisin de olduklarına dair haber geliyor. yandex'in adsensesi otursun ben göreceğim google'un bu rahatlığını :D

google çalışanları bu yazımı okuyorsan. sizden büyük allah var. sap döner keser döner hesap döner gün gelir hesap döner. elbet kucağımıza düşersiniz :D

Yandex girerse bu işe adsense geliri yarıya yarıya düşer.Çoğu site işleri,youtube işleri arkasında hep ruslar çıkıyor :) .Geçenlerde bir forum bulmuştum ruslar aralarında bir grup toplamışlar internet üzerinde ne kadar legal illegal para kazanma varsa paylaşıyorlar.Sistemi tam oturtmuşlar.Dehşet paralar dönüyor. Yandexin atağını 2016 bekliyoruz inşallah...
Yandex le google ı kıyaslamayın arkadaşlar. Yandex in global kullanım alanı geniş değil. En yoğun trafiği Rusya dan(1.sırada) Hindistan dan Türkiye den alıyor. Üstelik buralarda da (rusya hariç) lider google. Yandex Türkiye de bile 16. sırada, lider yine google.
Kendinizden pay biçin kaçınız arama motoru olarak devamlı yandex i kullanıyor
Google ın yandex ten zerre kadar korkusu olmaz, google ı asıl korkutan takipçileri, yani facebook ve yahoo dur her zaman için...

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] abi bana kalırsa youtup uzun süre bu tekelliğini devam edemez. ama yandex ama dailymotion yeni sahipleri ama bizim bilmediğimiz bir rus markası buna izin vermez. bekleyip göreceğiz.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] abi bana kalırsa youtup uzun süre bu tekelliğini devam edemez. ama yandex ama dailymotion yeni sahipleri ama bizim bilmediğimiz bir rus markası buna izin vermez. bekleyip göreceğiz.

Orası kesin hocam, her şeyin bir sonu vardır. bu gün yt olur yarı face gelir. Ama her yeni gelişmede biz pozisyonumuzu almayı biliriz;)

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] sonuna kadar katılıyorum. yarın öbürgün facebook videolara reklam koyuyorum derse o zaman google ne yapacağını şaşırır.

şurda ramazan ayını yeni bitirdik,bugün bayram.kimseyi banlamayayım diyorum ama arkadaşlar zorla banla beni diyorsunuz bakın ayıp oluyor artık...

Bende de kesinleşmiş fakat 2 tl invalid traffic kesmiş halbuki hic bir izlenim alma tiklama yapmam.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense geçen ay ki ödememi yatırdım dedi ama yatmadı.
Artık ayın 22'sini para gelecek diye değil, Adsense 'nin nasıl cevaplar vereceğinden bekliyorum.

Adsense geçen ay ki ödememi yatırdım dedi ama yatmadı.
Artık ayın 22'sini para gelecek diye değil, Adsense 'nin nasıl cevaplar vereceğinden bekliyorum.

Lütfen gereksiz güncellemelerden kaçınalım. Ödemenin kesinleşmesini bekleyen arkadaşlar bundan sonra yavaş yavaş olacaktır, ya da önemli bir gelişme bekleyen olacaktır. Bu nedenle, diğer yorum konularında bu tarz yorumlarınızı yapabilirsiniz. İlginiz, anlayışınız ve kurallara uyduğunuz için teşekkürler.

tamam arkadaşlar olmuş birkere daha post atmayalım herkes yazarsa üsten inmez bu konu kardeşim sende diğer konudan sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri