2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit: enrapa hesapta. geçen ay eşiği geçememiştim

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:08 ----------

herkes sorunsuz alır inşallah ödemesini

Sadece şunu sormak lazım. Geçen ay alamayıp bu ay alan var mı ?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim 3 ad adsensem vardı gecen ay alamayıp bu ay bekledığim 2 sinden aldım bugun küçük meblalar eşiği anca geçmişlerdi 1 tane büyük var onu bekliıyorum inş. oda yatar 24 ünde yatardı 24ünü bekliyorum

Son düzenleme:
benim 3 ad adsensem vardı gecen ay alamayıp bu ay bekledığim 2 sinden aldım bugun küçük meblalar eşiği anca geçmişlerdi 1 tane 4 haneli var onu bekliıyorum inş. oda yatar 24 ünde yatardı 24ünü bekliyorum

Bu aldığın hesaplar geçen ay eşiği geçip işleme girmemişmiydi ?

geçen ayda işleme girmeyen hesap işleme girmedi.extra olarak 3haneli adsense ödenmiş.kenarıda yatn adsenseye 1 kanal baglamıstım.parasıda yatmış şaka gibi.

2 adsensemden de geçen ay ödeme alamamıştım. Bu ay birinden aldım (yeni olan), diğerinden henüz alamadım.

işleme giren 2 adsense hesapta yapı kredi ve kuveyttürk.diğper 2 adsense gimedi..

Arkadaşlar yeni bu saatlerde hesaba yatan değilde işleme giren hesap varmı yoksa parası yatanlarda dünmü işleme girip bu gün yatanlar benim halen işleme girmiş değil. Bekliyorum dünden beri işleme girecek diye halen bu saatlerde işleme girmeye devam ediyormu yoksa dün gece işleme girenlermi bu gün hesaplara yatıyor onu bi açıklayabilirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri