2015 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar kesintiyi nasil hesapliyorsunuz bir yardimci ola bilirmisiniz? Neyi nasil yapicam?

Arkadaslar bana da bir yardimci olurmusunuz? Kesintiyi nasil hesaplicam? Toplam kazanc ve kesinlesen kazanc diye hane var hangisine ne yazacagim? Toplam kazanc youtube analyticsde 1 ay boyunca toplam gosteren kazanc mi ? Kesinlesen kazanc da adsense hesaba yatan kazanc mi ne? Nasil bu biriniz bir anlatin

Ayın 30'unda yaptığım Adsense bağlamaları hiçbir işe yaramamış. Önceden son gün bağlanınca o ayı alıyordum.

Benim için en kötü haber bu oldu. 11 TL kesinleşmiş.

Arkadaslar bana da bir yardimci olurmusunuz? Kesintiyi nasil hesaplicam? Toplam kazanc ve kesinlesen kazanc diye hane var hangisine ne yazacagim? Toplam kazanc youtube analyticsde 1 ay boyunca toplam gosteren kazanc mi ? Kesinlesen kazanc da adsense hesaba yatan kazanc mi ne? Nasil bu biriniz bir anlatin

kasım ayı toplam kazanç ile anasayfadaki kesinleşmiş kazancı Yt Araçları YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi bu linkteki yerlere yaz gerisini anlarsın zaten.

2 adsense kullanıyorum 1 gelirli kanalımı 2.adsenseye bağladım ve 3k kayıp miktar var :( (3k rastgele yazdım)

kasım ayı toplam kazanç ile anasayfadaki kesinleşmiş kazancı Yt Araçları YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi bu linkteki yerlere yaz gerisini anlarsın zaten.

Hocam eger dedigin gibiyse, o zaman ben 3-4 yildir youtube'tan kazandigim hic bir aylik kazanctan kesinti almadim, cunku her ay toplam kazancla kesinlesen kazanc ayni oluyor bende, bir kalkma dusmeler yok

Hocam eger dedigin gibiyse, o zaman ben 3-4 yildir youtube'tan kazandigim hic bir aylik kazanctan kesinti almadim, cunku her ay toplam kazancla kesinlesen kazanc ayni oluyor bende, bir kalkma dusmeler yok

kasım ayı kazancını youtube dan değil de adsenseden bakacaksın.

2 adsense kullanıyorum 1 gelirli kanalımı 2.adsenseye bağladım ve 3k kayıp miktar var :( (3k rastgele yazdım)

Hocam adınıza üzüldüm.Bende iyi bir kesinti yaşadım.Kapanan kanallarınız oldu mu.Açıkcası bir kanalım kapandı benim.Yetişemedim.O sıralar yoğundum.Sizde niye o kadar bi kesinti olmuş olabilr ?

Bir adsense de %17 kesinti var.
<kd> Diğer adsense ye bakacakken bir kanal bağlamak istiyorum. En son kanal bağlama da sıkıntı vardı düzeldi mi acaba? </kd>

kasım ayı kazancını youtube dan değil de adsenseden bakacaksın.

Hocam adsenseden kasim ayinin kesinlesen kazanci var, ama toplam kazanca nereden bakayim, adsenseden baktim toplam kazanc diye bir bolum bulamadim, sadece kesinlesen kazanc var

pinsiz olan adsensemde 50 tl kesinleşmiş kazanç var pin ne zaman yola çıkar ?

kesinti %19 civarı arkadaşlar.bu ay uzun zamandır ilk kez 5 haneli ödeme bekliyorum.valla kabuslarıma giriyor ödeme alamadan ban yiyeceğim diye korkuyorum.allah muhafaza.umarım hepimiz ödemeleri alırız.

merhaba bişe sorcam arkadaslar

xxxxx Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %61 Kesinti Yaşamışsınız.

normalmi böle bişe ? itiraz edebiliyormuyuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri