2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pin girmeden işleme girmez kesinleşmeler zaten ayın 12 sinde oluyor. Geçen aydan kazancınız var mıydı?

Geçen ay 400 lira vardı o belli olmuştu 11'inde. Bu ay kesinleşmedi. Pin'den diye düşündüm zaten. Sanki adsense para yatırmayacakmış gibi bir his geldi biran. Pin bekliyoruz bakalım daha gelmedi 10 gün oldu zaten daha

Kesinleşmemişti ve sende bana demiştin ki : bekle ve gör .. gördük bak ödemem bugun 15:30 gibi hesabıma geçmiş ..
Şimdi üşenmeden 27 marta aramızda geçen konuşmayı screen yaptım .. yani bişey biliyormuş gibi forumda konuşmalarınız insanı çileden çıkarıyor .. sanki kesinleşmeden sildiğin adsense adresin varmış gibi ödemezler demeniz deli ediyor

Kardeşim sana benimle bu şekilde konuşma hakkını kim veriyor ? Bişeyler biliyor gibi konuşma aşşağılayıcı bir kelime.

Ben tecrübelerime dayanarak sölüyorum. Benimle aynı fikirde olan çoğu kişi vardır ? Sana o yatan geçmiş ayın olmasın ? Martta ödeme kesinleşmeden hesabı iptal ediyosun kesinleşmeden o ayın ödemesini alıyosun. O zaman kimse partner kullanmasın pinli adsense yapsın kapatsın kapatsın alsın paraları ne güzel demi ? Hala düşüncemi savunuyorum.

Ayrıca neyi screen yapıyorsun ? Ben zaten ne yazdığımın arkasındayım sanki bir şeyi ispat eder gibi düşünce politikası uyguluyosun ?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] arkadaş konuşmalarına bakarmısın millet burda yazdıklarını okuyor bu nasıl bir söz ? Bişey biliyor gibi konuşmalar, madem biliyosun sorma kardeşim. Lütfen Cevap verme

Ödeme yapıldı diyor hesapta para yok varmı bir bilgisi olan ?

İş Bankası kullanıyorum.

Şimdi bakabilme durumum oldu. Hesaba geçmiş. Ziraat-

bnm hesaba yatmış en para ancak sanki hiç kesinti yapmadan yatırmışlar çok enteresan yahu tırstım şuan

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

bu konuda bilgisi olan yokmu sıkıntı olurmu bu durum ilride resmen çok para yattığına sevinemedim kesinti yapmadan yatırdıkları için

bnm hesaba yatmış en para ancak sanki hiç kesinti yapmadan yatırmışlar çok enteresan yahu tırstım şuan

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

bu konuda bilgisi olan yokmu sıkıntı olurmu bu durum ilride resmen çok para yattığına sevinemedim kesinti yapmadan yatırdıkları için

fazladan verdikleride oldu bazı arkadaşlara bişey olmaz devamm

Yapıkredi cumaya kaldı heralde :) Ama şu an bu işe vakit bulamasam da yazın uğraşmak için güzel bir motivasyon olacak eğer parayı alabilirsem:)

Ödendi diyor ama hesapta para yok müşteri temsilcisiyle görüştüm hesaba geçen herhangi bir islem gorunmemektedir diyor karşı taraf ile görüşün diyor da mail attım botlar otomatik cevap yaziyor para duman olmazsa iyi.

Cuma yatacak bende de bir hesap cumaya kaldı 2'si yattı birinede akşam 8 gibi mesaj gelmiş ödendi diye cuma mesai saatleri içinde yatar gönlünü ferah tut bu herkesin başına geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri