2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mail attılar inceleyecez diye sali günü halen hareketlilik yok acaba ne oldu diye sorsak mi hatirlasinlar bi bizi

bana ikinci mesajları geldi ;
...
Ödemeler Ekibimizden sorununuz ile ilgili bir güncelleme aldım, bunu sizinle paylaşmak isterim.

Ödemenizin, şu anda Türkiye'de bazı yayıncılarımızı etkileyen teknik bir sorundan dolayı hesabınıza geçmemiş bulunuyor.

Mühendislik Ekibimiz konunun çözümü ile ilgili olarak çalışmalarına devam ediyorlar. Konu ile ilgili ekibimizden bir dönüş aldığımda sizi hemen bilgilendiriyor olacağım. Ne yazık ki şu an için ödeme zamanı ile ilgili bir bilgilendirme yapamıyoruz.

Sorunun yarattığı tüm aksaklıklar için tüm ekibimiz adına sizden özür diliyorum.

Saygılarımla,

arkadaşalr mart ödemelerinde sorun yaşayıp. kesinleşmiş kazançları dashboardına yansıyan oldumu hiç.

Adsense alacaklı profilinde bir güncelleme yaptılar. Ne olduysa ondan sonra oldu şuan yeni hesaplarda banka doğrulamasında da sıkıntı yaşanıyor.

arkadaşlar bugün yine mail yolladım durumu sordum ve hemen cevap geldi,
E-postan için teşekkürler.
YouTube kazanç sadece YouTube hesabınızda görünür olacak ve miktarı ayın en sonunda AdSense kazanç eklenir unutmayın.

Çok Teşekkürler

Maksimum

fakat benim youtube kanalı kapandı flagtan, demişlerki ilkönce youtube hesabınıza eklenecek ve ayın sonunda adsenseye aktarılacak diyor, hesap kapalı olduğu için aktamamazlık yaparlarmı, bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Bu gece işleme girip yarın öğleden sonra hesaplarda olur büyük ihtimal

yanlış konuya girmişim k.bakmayın . İnşallah sizlerde ödemenizi alırsınız

fakat benim youtube kanalı kapandı flagtan, demişlerki ilkönce youtube hesabınıza eklenecek ve ayın sonunda adsenseye aktarılacak diyor, hesap kapalı olduğu için aktamamazlık yaparlarmı, bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

arkadaşlar fikri olan yok mu hiç

youtube hesabına eklenmek ne? hiç böyle bir şey duymadım, mailin orjinalini yazarmısın? hatta direk ekran görüntüsü paylaşırsan daha güzel olur.

Bende e en ufak bir değişiklik yok, Bakalım adsense işleme girdiğinde bu eski bakiyede girmiş gözükecekmi, yada yollanacak mı? Belkide adsense işleme girmeyecek o yüzden gelmedi paralar.. En kötüsüne hazırlıklı olmalıyız beyler unutun bu parayı, gelirse süper olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri