2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22 si Pazartesi işleme girer - %49 aynı gün ödemeye başlar %51 salı öder

Arkadaslar artik tarih 22 haziran gosteriyo, kapanan kanalimdan adsense yansiyan mayis kazanci bana odenecekmi bilen varmi?

Hocam mayis kazanci adsense yansimis, haziran 11inde mayis kazanci adsense oturdu, yani adsensede gozuken miktar simdi odenicekmi bu ay bana?

kesinleşen miktar ödenir gidin konu açın arkadaşlar bu konuyu niye meşgul ediyorsunuz işleme girerse yazı bu konuya...

r10 a göre birinde işleme girmiş..

Alt Bugün, 02:22:06
PhYtOnX

Standart permalink
21.Haz.2015 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...

2 hesabımdan kıbrıs iş bankası olan işleme girmiş TR'dekinde kıpırtı yok hayırlı olsun

r10 a göre birinde işleme girmiş..

Alt Bugün, 02:22:06
PhYtOnX

Standart permalink
21.Haz.2015 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...

2 hesabımdan kıbrıs iş bankası olan işleme girmiş TR'dekinde kıpırtı yok hayırlı olsun

web ödemesidir o. Geçen ayda yt den önce başladı web ödemeleri

bende daha girmedi işleme
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] haklısın reis bi an dalgınlığıma geldi :) sahurda yemeği çok kaçırdık :P

Son düzenleme:
Bu pazartesi en sevdiğim gün oldu nedense :)

Arkadaşlar yarın pazartesi diye küfrediyordu aslında :)

Yarın kargo gelecek. Adsense işleme girecek belki para gelecek :) Çok heyecanlı bir pazartesi beni bekliyor.

Arkadaslar odeme islemi baslatilan varmi aranizda? Yoksa hala hickimsede odeme islemi baslatilmadi henuz?

Lütfen arkadaşlar rica ediyorum artık güncellemeyin boş yere işleme girince yazın milleti şi etmeyin hayvan gibi şii yapıyonuz yaw :D

bende ödeme girmedi henüz vsvs saçma sapan şeyler yazıp durmayın işleme girince birisi illaki yazar sizdenmi saklayacak...

Aslında boş yorum atanlar banlanması lazımki bir daha kimse yapmasın...

Başka sitede, kıbrıs hesabı işleme girmiş arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri