2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hocam kesinleştirelim şunu.

Bizim gibi normalde 22'sinde ödeme alacaktınız ama 1 haftadır işleme girmiyordu. Sonra işleme girdi ve ödeme aldınız doğru mudur ?

Not: Bu forumda neden herkes taksit taksit konuşuyor arkadaş bir çözemedim ben bu olayı.

Biri mail geldi yazar biri ödeme geldi yazar. 100'lerce kişi mutlu haberler beklerken biraz daha detaycı olsanız keşke

valla hocam o hesabın kontrolunu tabletten yapıyorum. biraz zahmetli oluyor :(

Ödeme geldiği felan yok saçmalamayın bu adamın ayrıcalığı ne burada 1000 kişi ödeme bekliyor. Ödemeler başlarsa zaten min 500 kişiye aynı anda yatar tek tek mi yatacak az mantık

Ödeme geldiği felan yok saçmalamayın bu adamın ayrıcalığı ne burada 1000 kişi ödeme bekliyor. Ödemeler başlarsa zaten min 500 kişiye aynı anda yatar tek tek mi yatacak az mantık

Bu forumda olan 500 kişiye mi aynı anda yatıracaklar. Bu forumda olmayanı var , olupta online olmayanı , işleme girip de adsense bakmayanı var. Bunlarıda hesabı katarsak saçmalamış olmuyoruz.

İnceleme yapılıyor deniliyor şu anda. Belki inceleme yapanlar işleme geçer tek tek.

Benim şuan merak ettiğim o. Eğer bot değilde mühendisler inceleme yapıyorsa tek tek işleme girme olayı mantıklı olabilir.

O AdSense hesabının ilk ödemesi miydi ?
Eger degilse hangi tarihde isleme girdi ?
Eger isleme girme tarihini bilmiyorsan belkide 1 hafta önce yatmıstır.

aynen dediğin gibi hocam.
arkadaşa muhtemelen önceden yattı ama hesabını (kendide dediği gibi) sürekli kontrol etmediğinden YENİ GELMİŞ sandı..

bence heyecan yapmaya gerek yok arkadaşlar..

SABIR SABIR SABIR........

yüreğime bir öküz oturmuş gibi hissediyorum, onca emek verip kafanda planlar yaptıktan sonra, ödenip ödenmeyeceği bile kesin olmayan şekilde beklemek çok canımı sıkıyor..
ama şükrediyorum ki, o paraya güvenip beni borca sokacak bir işe girişmedim.
maalesef bir kaç kişi bu hataya düşmüş, Allah yardımcıları olsun..
Umarım öncelikle onlar daha sonra da bizler için şu ödeme sorunu çözülür ve bu tatsız bekleyiş derin bir oh çekerek mutlu sona kavuşur

edit:
ödeme konusuna böyle bir mesaj yazdığım için kusura bakmayın, hem arkadaşın ödendi olayına cevap yazmak hemde içimi bir parça olsun dökmek istedim.
herşey gönlünüzce olsun..

Screenshot by Lightshot

ödeme ilk ödeme değil. ne ara işleme girdi bilmiyorum. işleme girme olmadığı için hesaplara bakmıyordum. bu sabah hesabıma fatura ödemesi için girdiğimde tesadüfen farkettim.

Up için herkezden özürdiliyorum??

bu konu işleme girince yazlıması gereken bir konu okadar kişi bu konuyu boşa takip ediyor an itibarı ile işleme giren var mı?? ödeme alındımı?? işleme giren yada ödeme alan yazsın artık şu konuya ne boş boş muhabettler ????

sadece ödeme alan yazsın...

Screenshot by Lightshot

ödeme ilk ödeme değil. ne ara işleme girdi bilmiyorum. işleme girme olmadığı için hesaplara bakmıyordum. bu sabah hesabıma fatura ödemesi için girdiğimde tesadüfen farkettim.

hocam adsensenin ilk ödemesi olup olmadığınada bakmamız için mayıs ödemesiyle birlikte bir resim daha atabilirmisiniz ?

Beyler ödemeler mi yapılıyor noluyor herkes ödeme alındı falan yazıyor :)

Bu tarihde işleme giren var. Demekki başladılar :) ümidini kaybeden hayallerinide kaybeder. Bırakmayın ümidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri