2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala işleme girmedi :(
İşleme girmeyen az kişiler arasındayım sanırım :(

İşleme girmiyen arkadaşlar beğeneblir mi

Ben 7-8 senedir aynı hesaptan ödeme alıyorum benimki de girmedi, zaten sabahın köründe işleme girmez öğleden sonrayı bekleyin

Edit, işleme girenler varmış sanırım öğleye doğru tamamlanır acele etmeyin

2 adsense de yatmış gözüküyor ikiside bankaya yatmadı daha 1.hsbc 2.işbankası

İşleme girmiş yatmış gözüküyor bende de ama para yok. Tahminimce 10 gün sonra mail gönderecez ödeme için onlarda hesap yanlış ödemeniz geri döndü diyecek haziran sonu alacaz parayı %90

24.05 hesaba yatmış gözüküyor bende de..

İşleme girmiş yatmış gözüküyor bende de ama para yok. Tahminimce 10 gün sonra mail gönderecez ödeme için onlarda hesap yanlış ödemeniz geri döndü diyecek haziran sonu alacaz parayı %90

Eft saati açılmadı daha hocam tahminimce öğlene kadar bankaya düşmüş olur :)

Yine abartıyorsunuz 3 gündür felaket senaryoları yazıldı sonuc %99 işlemde şimdi de bankaya yatması mı sorun oldu. Biraz sabır hocam her zaman böyle oluyor gece geç saatlerden sabah erken saatlere hatta öğlene kadar işleme giriyor, öğlenden sonra da paralar hesaplara yatmaya başlıyor, ertesi gün tamamlanıyor. 3 gündür yeterince felaket senaryosu gördük bence..

Eft saati açılmadı daha hocam tahminimce öğlene kadar bankaya düşmüş olur :)

Yine abartıyorsunuz 3 gündür felaket senaryoları yazıldı sonuc %99 işlemde şimdi de bankaya yatması mı sorun oldu. Biraz sabır hocam her zaman böyle oluyor gece geç saatlerden sabah erken saatlere hatta öğlene kadar işleme giriyor, öğlenden sonra da paralar hesaplara yatmaya başlıyor, ertesi gün tamamlanıyor. 3 gündür yeterince felaket senaryosu gördük bence..

Eft saatini unuttum haklı olabilirsiniz ama işleme giripte geçen ay parası yatmayan %10'luk bir kesim vardı hala konusu mevcut aklıma onlar geldi

Eft saatini unuttum haklı olabilirsiniz ama işleme giripte geçen ay parası yatmayan %10'luk bir kesim vardı hala konusu mevcut aklıma onlar geldi

Bazen olabilir öyle şeyler ama o bankayla alakalıydı sanırım sonradan düzelttiler banka hesaplarını vs değiştirip arkadaşlar. Ben 2 yıldır denk gelmedim ne zaman işleme girdiyse geçte olsa yattı kafanızı takmayın sıkıntısızca yatar

Garanti Antalya hesapta (09:23) Bol kazançlar

GM Discovery II cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri