2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11.05.2015 Tarihinde kesinleşen param henüz işleme girmedi. Bu saatten sonra işleme girer mi yoksa gelecek ay Nisan , Mayıs ödemelerini birlikte yaparlar mı ?

Adsense işleme girmiş para hesabıma gecmiş gözüküyor ama hesapta para yok BANKA AKBANK bunun gibi bir sorunla karşılaşan varmı

bu konuda sıkıntı yaşayanlar hep akbankli sanırım...benim de geçen sene temmuzda ödendi gözüküp hesaba geçmeyen adsensem akbank a bağlıydı.o zamandır para yok.

bu konuda sıkıntı yaşayanlar hep akbankli sanırım...benim de geçen sene temmuzda ödendi gözüküp hesaba geçmeyen adsensem akbank a bağlıydı.o zamandır para yok.

Adsense işleme girmiş para hesabıma gecmiş gözüküyor ama hesapta para yok BANKA AKBANK bunun gibi bir sorunla karşılaşan varmı

Geçmiş olsun şöyle bi konu açtım incelersiniz

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/74560-adsense-isleme-girip-odeme-alamayanlar.html

Bugün itibariyle Mayıs ayının web adsenselerinde ödemeler kesinleşmeye başlamış. Webdede çoğu kişide büyük kesintiler mevcutmuş. (R10 konusundan okudum) Bakalım ayın 11inde youtube kesinleşmelerinde neler olacak?

Bu ay işleme girmeyen adsenseye 1 haziran gece girmiş 2 haziran bugün ödeme geldi.
Konuyu güncelleyelim görmeyenler görsün.

Bu ay işleme girmeyen adsenseye 1 haziran gece girmiş 2 haziran bugün ödeme geldi.
Konuyu güncelleyelim görmeyenler görsün.

hayırlı olsun hocam [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ıda etiketleyelim belki girmiştir

3eZBRMs.png

Benim durum ne olur acaba?

ziraat beklemedeyim arkadaşlar, gmail de gelmiş ödeme gönderdik diye ama daha 0 a düşmedi.

bende ödeme beklıyorum google banka doğrulaması için sözce bana 3 mayısta ufak bir ödeme yollamış ama kontrol ediyorum gelen bişey yok ne yapmam gerek banka doğrulaması istiyorda

bu ay ödeme işleme girmemişti , Bugun bankadan mesaj geldi ödemem geldi umarim herkesin ödemesi gelmiştir

ankara ziraat hala beklemede google gönderdik diyor banka bekletiyor yarım saat içinde yatmazsa artık yarına kalacak.

Noluyo lan ayin kaci bugun

Edit. Jeton dustu tamamdir

google dan bana ödendiğine dair mail geldi ama hala yatmadı beklemedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri