Ben işlemde olduğunu nasil gorucrm arkadaslaar bi yardim edebirmisiniz
https://www.google.com/adsense/app#payments3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben işlemde olduğunu nasil gorucrm arkadaslaar bi yardim edebirmisiniz
Adsenseye gir sag ustte carka tikla odemeler var ona tikla assagida 22 subat otomatik odeme islemi devam ediyor fln yaziyorsa girmistir
Arkadaşlar benim hesabım kapatıldı ayın 12 sinde işleme girdikten sonra paramda işleme girdi sıkıntısız alırmıyım bankadan kredi çekcem bu paraya göre çekcem sizce yatarmı ve bugün yatarmı
Arkadaşlar benim hesabım kapatıldı ayın 12 sinde işleme girdikten sonra paramda işleme girdi sıkıntısız alırmıyım bankadan kredi çekcem bu paraya göre çekcem sizce yatarmı ve bugün yatarmı
ben garantiye alıyom alıntılasam olurmuenparaya ödeme alan yakışıklılar beni alıntılarsa sevinirim![]()
yok be konuda geziyordumben garantiye alıyom alıntılasam olurmu![]()
nasıl heyecan yaptın demi![]()
Adsense işleme girdi ise bugün yada yarın hesabınıza para yatar.
Benimde 12 sinden sonra kapandı.işleme girmiş,adsensinizi kontrol ettiniz mi?eger otomatik ödeme devam ediyor diyorsa bugün en geç yarın yatar
Bu ay ödeme limitini yeni geçtim..
Pin yola çıktı mı bilemiyorum tabi, bu normal mi ?
![]()
normal tabiki.adam sana diyor ki bak senin paran birikiyor sen bu parayı bizden nasıl alacaksın hangi bankaya istiyorsun paranı bize söyle diyor.banka tanımlamamaışsın diyorBu ay ödeme limitini yeni geçtim..
Pin yola çıktı mı bilemiyorum tabi, bu normal mi ?
![]()
Banka hesabı eklemelisiniz.
salla sen pini gir banka ödemesini.eğer adsensenin banlanmayacağını düşnüyorsan.Pin gelmeden hesap numarası girmeyin diyen arkadaşlar var.
Henüz pin gelmedi..
Pin gelmeden hesap numarası girmeyin diyen arkadaşlar var.
Henüz pin gelmedi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.