2015 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En paracilar her zamanki gibi beklemede hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın

arkadaşlar bir sorun var her halde adsense ödemeyi yaptı hesabıma baktım para yatmıs normalde yazının odemeden sonra mavı olması gerekmıyormu ? otomatik ödeme işlemi devam ediyor diyor ..

M6anr7.png

birde ödemeden sonra ana sayfada yanlış hatırlamıyorsam geçerli bakiye 0 yazması lazım en son odemede bugun yapılan odeme olması lazım fakat ikisinde de aynı para yazıyor .

zmJPXg.png

arkadaşlar bir sorun var her halde adsense ödemeyi yaptı hesabıma baktım para yatmıs normalde yazının odemeden sonra mavı olması gerekmıyormu ? otomatik ödeme işlemi devam ediyor diyor ..

M6anr7.png

birde ödemeden sonra ana sayfada yanlış hatırlamıyorsam geçerli bakiye 0 yazması lazım en son odemede bugu yapılan odeme olması lazım fakat ikisinde de aynı para yazıyor .

zmJPXg.png

Sonradan düzelir merak etme :)

M6anr7.png

birde ödemeden sonra ana sayfada yanlış hatırlamıyorsam geçerli bakiye 0 yazması lazım en son odemede bugun yapılan odeme olması lazım fakat ikisinde de aynı para yazıyor .

zmJPXg.png

mail gelince mavi olur, anasayfada birazdan sıfırlanır

M6anr7.png

zmJPXg.png

İkisi de normal kardeşim.

Ödemeden sonra mavi olabiliyor o yazı.

Diğer bakiye kısımları da bir süre sonra düzelir :)

M6anr7.png

zmJPXg.png

https://www.youtube.com/watch?v=Q_wWkc3O4ug :D

Benimde işlemde ama google sanırım daha parayı göndermedi mail gelmedi, işbankası bekliyoruz

iş ziraat ikiside beklemede.

iş bugün gelir de ziraat yarına kalır.

Beklemede nedir abi ya ? O zaman siz para yattıktan sonra yine beklemede yazın.Mantıken diğer ödemeyi 1 ay bekliyeceğiz.Paran yattıysa yazarsın bu kadar basit! Oldu olucak yatıcak ama para kendini hazır hissetmiyor, adsense bekleme yapma geç, beklemede tamam bekleme felanda yazın .d

Sonradan düzelir merak etme :)

mail gelince mavi olur, anasayfada birazdan sıfırlanır

İkisi de normal kardeşim.

Ödemeden sonra mavi olabiliyor o yazı.

Diğer bakiye kısımları da bir süre sonra düzelir :)

mavi olur gün içinde sorun yok

Eyvallah arkadaşlar sagolasınız su adsense banlanma durumları yuzunden hep ıcımde bır korku var artık :D dedım sıkıntı cıktı benıde haslıcaklar umarım bırsey olmazda duzelır valla gecimi burdan saglıyorum bugunku para ile anneme bulasık makinesi alıcam Allahın izniyle :)

garanti muğla ziraat sivas halkbank aydın beklemede

Garanti istanbul beklemede...

Enpara çorlu beklemede

iş bankasıda beklemede

iş ziraat ikiside beklemede.

iş bugün gelir de ziraat yarına kalır.

Sabahtan beri takip ediyorum bankaları muhabbet kuşu gibi konuşturmaya çalışıyorsunuz ama bankalar bir türlü bekleme demiyor bankalar konuşmaz kardeş nasıl bekleme desinler ona rağmen ısrarla devam ediyorsunuz ama ben inanıyorum çabalarsanız birgün "bekleme" dedirtireceksiniz .d

yapı kredi eşiği zar zor geçen yatmadı diğer hesabım yattı bir sorun mu var acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri