Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış diyorsam düzelt, katılanların bir çoğu 4-5 hane alan adamlar, yardım bunlara mı yapıcaksın keşke böyle yapıcağınıza bir kaç kişiyi belirleyip ona yardım etseydiniz yada toplayıp fakir fukaraya dağıtıp videosunu çekseydiniz, bi anlamı olmuş olurdu.
Hocam yanlış diyorsam düzelt, katılanların bir çoğu 4-5 hane alan adamlar, yardım bunlara mı yapıcaksın keşke böyle yapıcağınıza bir kaç kişiyi belirleyip ona yardım etseydiniz yada toplayıp fakir fukaraya dağıtıp videosunu çekseydiniz, bi anlamı olmuş olurdu.
"fakir fukaraya dağıtıp videosunu çekseydiniz, bi anlamı olmuş olurdu"
Şu cümleye bittim ya hocamcidden fakir fukaraya yapılan yardımlar videoya alınınca mı anlamlı oluyor? Yada neden videoya alsın anlayamadım, ilginç..
Bir düşün bakayım neden videoya alınır ? Şimdi ben konu açtım dedimki fakirlere vermek için para topluyorum para toplandı, sonra konu altına dağıttım yazdım sadece, ? ? Kim inanır
Ama yüzleri göstermeden ufak bi video çekilir verilen insanlara verdiği ispatlansın diye, konu bundan ibaret hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.