Hocam fransada öyle ama fransada herşeyin fiyatıda verilen maaşa göre yani burayla onu kıyaslamak doğru değil.ben de şimdi tv de gördüm. fransada 1200 euro
Hocam 325 tl lik mutfak alışverişini 2 haftada 2 kişimi yiyonu z??Vallahi şatım kaldım hocam biz 6,7 kişi ki sürekli eve misafir de gelir 1,2 haftada bir kalabalık halde 10-15 kişi 150 tl civarı yeriz 2 haftada siz nası yiyonuz okadar şeyi şaşırdım açıkçası.Ayrıca hakmara gitmenizi tavsiye ederim kipa hem çok pahalı hemde malları adi.size söyle diyeyim ben kendim memurum eşimde memur ikimizin yaklasık maası 6 k civarı
gecenlerde kipaya gittik alısveriş için aman tanrım bu ne bi paket fasulye 10 lira 1 paket pirinç 11 lira saçma sapan bisküviler 2,5 lira 1 kangal sucuk 20 lira dedimki içimden allah asgari ücretle gecinene yardım etsin neyse biz alısveirşi yaptık 325 lira ve biz bu 325 lirayı 15 gün civarı yedik sonra bidaha alısverişe ulan biz 2 kişiyiz evi kira olan 2 tane cocuk okutan adam ne yesin taş mı yesin memlekette adam gidiyor dogal olarak %100 dana sucugu yerine merdiven altı sucuk demeye 10000 şahit isteyen 2 liraya satılan ışıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün alıyor eee sonra herkez kanser devleti kansere harcadıgı paranın haddi hesabı yok saglık sektörüne yatırılan paranın yarısı kansere gidiyor.
bunun yerine adamın maasını sen 1500-1600 yapsan adam saglıklı besinler yese ve sende devlet olarak kansere dünyaları dökmesenve insanlar daha uzun yaşasa olamzmı.
devlet şimdi bizim ilçeye hastane yapıyor bide hava atıyorlar her yerde bölgenin en büyük hastenesi ilçemize yapılack diye sen hastane yapacagına milleti nasıl saglıklı yasatırım diye düşünmem gerek.
ahhh ahhh şimdi konussam burda satırlarca yazarım.
siz siz olun yitecek içeçek giyecek konusunda paranıza acımayın en kalitelisini alın
gidin eker alın gidin torku alın gidin uludag alın
öyle deme hocam çok çalışıyorlar
![]()
Şu resim o kadar ağırıma gidiyorki.Bu adamların kazandığı helal mi allah aşkına şu hale bak:S