2016 Aralık Kazançları WEB Adsense Ödemeleri Kesinleşti

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Biraz önce Web Adsense ödemeleri kesinleşti. Sıfır kesinti yapmış bende. Web içerik çalışanlar da kontrol etsinler.

Hayırlı olsun :)

Güzel haber hayırlı olsun :) darısı Youtube'a...

hocam zaten web adsenselerde sorun yok. benim aralık ayında web adsensemde sitelerden gelen para kesinleşti fakat youtube gelirleri kesinleşmedi. youtube+web kullanıyorum.

hocam zaten web adsenselerde sorun yok. benim aralık ayında web adsensemde sitelerden gelen para kesinleşti fakat youtube gelirleri kesinleşmedi. youtube+web kullanıyorum.

Benim de öyle fakat Youtube kısmı spama düştü Adsense'in. Kesinleşme beklemiyordum, kesinleşti. Umarım Youtube kısmında da sıkıntı yaşamayız.

Web adsense sorunsuz kesinlesti. Sıfır kesinti sıfır sıkıntı :)

Aynı şekilde Youtube kısmı geçen ay kesinleşmeyen (hala kesinleşmedi) adsense'in admob (mobil reklam) kısmı kesinleşti. Büyük ihtimalle kesinleşmemeler adsense değil kanal bazlı. Yani kanallar kesinleşmediği için adsense'te problem oluyordu. Göreceğiz bakalım.

Hayırlı Olsun [MENTION=13118]acan38[/MENTION] :D

:confused: Beyler bende premium link çeviri sitem için başvuru yaptım kodu ekledim yaklaşık 3 gün oldu veya kısaca 50 saati geçmiştir :D ama hala bir cevap yok önceden başvurduğumda 2 gün geçmeden telif hakkı içeren materyal nedeniyle red edilmişti şu an coinurl onayladı ama adsense bekliyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa bu kadar uzun sürüyorsa onaylama olabilir mi :D bunu yazma sebebim önceden başvurduğumda kısa sürede mail geldi ve red edilmişti ama şimdi ne red maili ne onay maili geldi uzun sürdüğü için onaylanır sanırım :confused:

Web Adsense ile ilgili birşey sormak isterim...

Kasım kesimnleşen 180 TL hesapta duruyordu...
Aralık kazancı 250 TL civarındaydı...

Adsenseyi 31.12.2016 Cumartesi günü bir arkadaşa sattım ödeme yöntemini değiştirdi...

Bu biriken paralar kime yatar...?

Satın alan arkadaşa yatar.

Adsenseyi 31.12.2016 Cumartesi günü bir arkadaşa sattım ödeme yöntemini değiştirdi...

Yeni eklenen ibana gider.

işleme girmeden değiştiyse, yeni hesaba yatar... yani yeni hasaba yatacak..

Ne zamana kadar yapılan hesap değişiklikler geçerli oluyor acaba...?

Paranın kime gideceği problem değil aslında arkadaş ile anlaşma yaptık ona giderse o bana 250 TL bana gelirse ben ona 250 YL yollayacağım...

Bu yüzden merak ediyorum... :)

Cevaplar için TEŞEKKÜRLER... BOL KAZANÇLAR...

Hocam o anlaşmada bir gariplik var yanlız. :D
Şimdi arkadaş senden alırken atıyorum adsense için 200 tl verdi 250 de içindeki para için verdi. Bu durumda sana yatarsa vericeksin eywallah da, adsense senindi, sadece adsense parasını aldın içindeki 250 sana yatarsa niye arkadaşa yolluyorsun anlamadım. :D
Soru biraz karışık ama anlaşma garip geldi bana :D

Hocam o anlaşmada bir gariplik var yanlız. :D
Şimdi arkadaş senden alırken atıyorum adsense için 200 tl verdi 250 de içindeki para için verdi. Bu durumda sana yatarsa vericeksin eywallah da, adsense senindi, sadece adsense parasını aldın içindeki 250 sana yatarsa niye arkadaşa yolluyorsun anlamadım. :D
Soru biraz karışık ama anlaşma garip geldi bana :D

Edit...

Son düzenleme:
Aynı şekilde Youtube kısmı geçen ay kesinleşmeyen (hala kesinleşmedi) adsense'in admob (mobil reklam) kısmı kesinleşti. Büyük ihtimalle kesinleşmemeler adsense değil kanal bazlı. Yani kanallar kesinleşmediği için adsense'te problem oluyordu. Göreceğiz bakalım.

Özgün kanalların neden kesinleşmediğini açıklamıyor ama hala bu durum hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri