2016 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katip o kısımda
Ödenecek kazançlar
xxx
(xxx) tutarındaki son ödeme 21.07.2016 07:03:55 Los Angeles Saati tarihinde yapıldı
bu bir hareket olmadığı demektir dimi.

evet en son temmuzu ödemişler sana ekim aralığında yazacak bu yazı

Katip o kısımda
Ödenecek kazançlar
xxx
(xxx) tutarındaki son ödeme 21.07.2016 07:03:55 Los Angeles Saati tarihinde yapıldı
bu bir hareket olmadığı demektir dimi.

daha bu ayın işleme girmemiş.

bendede durum aynı sende sanırım birkaç ay önce almışsın son ödemeni o yüzden ödenmemiş olabilir :)

geçen ay ödeme alıpta işleme girmeyen varmı.

bendede durum aynı sende sanırım birkaç ay önce almışsın son ödemeni o yüzden ödenmemiş olabilir :)

Aynen öyle hocam oturamamıştım reel işlerden acaba sırayamı koydular bir hareket yok senin durumunda aynımı 1 kaç ay ödeme alamadınmı.

var hocam 5 aydır ödeme aldıgım 2 adsensede tık yok:)

hocam 12 de yola cıkmadımı bu ay kaçıncı pini istediniz siz ? bir hafta once nasıl ıstedınız

---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Evet 1 hafta once pini istemistim tam 1 hafta sonra geldi pin

hocam 12 de yola cıkmadımı bu ay kaçıncı pini istediniz siz ? bir hafta once nasıl ıstedınız

Son uyarı gereksiz mesaj atmayın, aksi takdirde mesaj atanlar 1 (Bir) gün ceza alacaktır.

galiba benim gibi birçok kişi bekliyor daha işleme girmeyi. sizden ricam eğer işeleme yeni girdiyse bunu belirtmeniz.

---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Kazanc kesinlesince pin i istedim 13 unde olusturuldu gonderdiler bugunde aldim Yurtdisindayim ben ondan olabilir

Üç hesap işlemde.(1 tanesi ilk ödeme)herkese allah gönlüne göre versin arkadaşlar

edit...yarım saat önce konu açık oldugundan uyarı görülmedi
banı atabilirsin sorun değil :D

Son düzenleme:
ilk ödeme alacak olan işlemde diğeri işleme girmemiş. Bilmiyorum korkmak lazım mı acaba?

5 adsense den 2 adsense ödeme maili gelmiş işleme de girmemişler. Diğer 3'ü ne işlem ne mail bekliyor.

Ödeme maili an itibarıyla geldi.

xxx tutarındaki son ödeme 21.10.2016 07:14:40 Los Angeles Saati tarihinde yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri