Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun hocam ufak bi ümit var artık gelecek ay belki kesinleşir
geçen ay tum akzancı getiren kanal kapanmıştı silmiştim
bu ayda bi kanal bağladım bu adsenseye oda kapandı ama silmeyi unuttum
gemiş olsun sanada![]()
hocam benim ilk zamanlarda tek adsensem vardı bütün kanalları ona baglardım ta ki birden fazle telif ve birden fazla flag yiyip %80 kesinti olana kadar muhtemelen sizde böyle bi şey yasadıysanız.Kesinti yuzde 70 beyler nedir bunun tam olarak sebebi.rakam yazmak yasak sanirim. Ama yuzdesi neden bukadar fazla offff
Benim adsensenin biri kesinleşmedi hala kesinleşmeyen var mı
hocam benim ilk zamanlarda tek adsensem vardı bütün kanalları ona baglardım ta ki birden fazle telif ve birden fazla flag yiyip %80 kesinti olana kadar muhtemelen sizde böyle bi şey yasadıysanız.
Kanal kapanmıstı gelecek ay kesinleşirmi sizce ?
ben de oyle umut edıyordum ama suana kadar 3 adsensem de kesınlesme 0,00Silinen kanallar bir sonraki ay kesinleşiyor hocam
Koskoca formda cevap vercek kimse yokmu ya ? illaki birilerinin basına daha önceden gelmişitir bi yazın ya
Koskoca formda cevap vercek kimse yokmu ya ? illaki birilerinin basına daha önceden gelmişitir bi yazın ya
Hocam benim o adsenseye bagli 4 kanalim vardi.1 tanesine ihtar geldi.ihtardan dolayi kanalin komple para kazanmasi gitti. Bu kanalin kazanclari yansimamis olabilir mi
bu ay benimde bir kanalım kapandı ama kesinti oranı aşırı değil geçen aylarda kapanan bir kanalın kazancı da sonraki ayda gelmişti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.