- Web sitesi
- www.animasyonal.com
xxxx ödeme geldi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
xxxx ödeme geldi.
xxxx ödeme geldi.
Hane yazmadaki amaç ne hocam. Umarım modlar ilgilenir.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
2 Hesabın maili bir iki saat önce gelmiş. Hafta sonu olduğu için ödeme işlemi pazartesiye mi kalıyor acaba? Bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse çok sevinirim, daha önce hiç dikkat etmemişim bu konuya.
2006'ta açılmış bir gmail ile hesabı ile adsenseye başvurmuştum. Ağustos pini yeni gelmişti, içinde bir miktar para vardı. Pini dün girdim, bugün o Adsense banlandı, banlanmadan 15 dk. önce "Hesabınıza yapılan son ödemeyi kontrol edin" maili geldi. Aynı olayı 2013 yılında yaşamıştım kesinleştinden sonra mail gelmiş Adsense kapanmıştı ama ödemem sorunsuz gelmişti. Şimdi de aynı durum, büyük ihtimalle ödemem gelir ama insan endişeleniyor işte
Buradan şunu çıkartıyorum gmail ne kadar eski olursa olsun banlanacaksa banlanıyor.
Spam'a girmiş miydi hocam adsense ?
Bu arada benimde işleme girmeyen 1 adsense işleme girmiş .
Normalde böyle şeylere hiç takılmam ama o kadar çok kurcalayan arkasaşlar var ki beni de şüpheye soktu. Diğer adsenseleree sıkıntı yok. Sadece Almanya adsensede ödeme işleme girdi ama son ödenen kısmı hala geçen ay yazıyor , makbuzda gelmedi. Bi sorun var mı sizce ? Sorun yokda işte sorduk bi kere :/
İşleme giren adsense bugün askıya alındı.
Arkadaşlar sabah ödeme gelir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.