2016 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var

arkadaşlar şimdi böyle diyor, benim banlanan bir adsense vardı. onun banka hesabını girsem sorun olur değil mi buna? başka hesap gireyim. ulan tek online işlem açık olan da oydu ya neyse :D enpara kabul ediyor mu?

4 heneli adsense 2 tane biri %80 diğeri %90 3 hanesi ise %18 .... bu ayda kötü gitti.

[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] riske girme bence hocam enparadan birikim hesabı acarsan garantiye almış olursun.
Sıkıntısız adsenseden %40 , telif dolu-dg si bol adsenseden %6 :) dengesiz bu google harbiden

[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] riske girme bence hocam enparadan birikim hesabı acarsan garantiye almış olursun.
Sıkıntısız adsenseden %40 , telif dolu-dg si bol adsenseden %6 :) dengesiz bu google harbiden

aynen hocam banlananda iş bankası vardı enpara hesabını bağlamamıştım hiçbir yere onu bağlayayım işi sağlama alayım unutmuşum da her şeyi yarın bağlasam bu ufak meblağ kaç güne yatıyordu

aynen hocam banlananda iş bankası vardı enpara hesabını bağlamamıştım hiçbir yere onu bağlayayım işi sağlama alayım unutmuşum da her şeyi yarın bağlasam bu ufak meblağ kaç güne yatıyordu
hocam enpara kullanacaksanız birikim hesabı acmanızı öneririm.Keza ana hesap IBAN'ı hep sabit birikim silinip eklenebiliyor yeniden daha avantajlı.
Bu gece girerseniz Çarşamba sabahı hesapta olur dogrulama miktarı.Eger hızlandıysa google (ki sanmıyorum) yarın öğlen de yatabilir :)

1.Adsense %17
2.Adsense %20
3.Adsense %20
4.Adsense fazladan kesinleşmiş

Bu ay çok fazla kesinti var geçen aya göre normalde %17-%16 kesinti olurdu neyse buna şükür :)

hocam enpara kullanacaksanız birikim hesabı acmanızı öneririm.Keza ana hesap IBAN'ı hep sabit birikim silinip eklenebiliyor yeniden daha avantajlı.
Bu gece girerseniz Çarşamba sabahı hesapta olur dogrulama miktarı.Eger hızlandıysa google (ki sanmıyorum) yarın öğlen de yatabilir :)

Hocam kusura bakmayın konuyla alakasız olacak ama bir soruda ben sormak isiyorum..Adsenseye kayıt olurken girilen isim soyisim ile eklenecek hesaptaki isim soy ismin aynı olma şartı var mı.Farklı olursa problem teşkil edermi.Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkurler...

Hocam kusura bakmayın konuyla alakasız olacak ama bir soruda ben sormak isiyorum..Adsenseye kayıt olurken girilen isim soyisim ile eklenecek hesaptaki isim soy ismin aynı olma şartı var mı.Farklı olursa problem teşkil edermi.Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkurler...
farklı olması herhangi bir sıkıntı teşkil etmez hocam.Su ana kadar hiç aynı isim kullanmadım bu yüzden de bir sıkıntı oluşacagını sanmıyorum.
İyi forumlar

İlk adsense ve tüm Kanallar kapanmıştı. Para kesinleşmiş tutarda değil ödenecek tutar kısmında görünüyor. Pin bilgisi hakkında bir bilgi yok ve direk banka bilgisi istiyor. Ne yapmak lazım aynı durumu yaşayan varmı ? Birde kesinti yok. hatta kazanç gerçek miktardan daha fazla görünuyor.

[MENTION=9105]konfucyusbesyus[/MENTION] ; bir sorun teskil etmiyor, soyledigin sekilde de hesabina para geliyor.
Ama ben adsense kullanici ismini banka hesabindaki isimle ayni yaptim. 2 farkli isim ilerde belki problem olabilir.Sonucta adsense kullanici ismini degistirebiliyorsun.

Geçen ay para kazanması giden kanalı silmediğim (kesinleşme olmayınca sildim) için kesinleşme olmayan adsensede bu ay %30 fazla olarak kesinleşme olmuş.

Sağ salim ödemelerimizi almamız dileğiyle...
[MENTION=32929]yuzuak[/MENTION] sende durum ne? Aynı sorun bende de olmuştu demiştin.

Son düzenleme:
farklı olması herhangi bir sıkıntı teşkil etmez hocam.Su ana kadar hiç aynı isim kullanmadım bu yüzden de bir sıkıntı oluşacagını sanmıyorum.
İyi forumlar

Teşekkurler...İyi Forumlar...

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

[MENTION=9105]konfucyusbesyus[/MENTION] ; bir sorun teskil etmiyor, soyledigin sekilde de hesabina para geliyor.
Ama ben adsense kullanici ismini banka hesabindaki isimle ayni yaptim. 2 farkli isim ilerde belki problem olabilir.Sonucta adsense kullanici ismini degistirebiliyorsun.

Teşşekkur hocam ilginiz için ama daha once kendi adıma actığım hesap banlandığı için arkadaşın üzerine actım adresi falan hep arkadasın sadece banka hesabını kendi banka hesabım olarak girmeyi düşünüyorum ondan sormustum...

tek adsense 150 tl fazla olarak kesinleşmiş inşalah bi sıkıntı çıkmaz ilk defa kesinti olmayıp fazla kesinleşiyor :D

%31 kesinti yapmış tam adsense bana subliminal mesaj mı göndermeye çalışıyor ayın 22 si için anlamadım :D :D

fazladan kesinlesen yok :) %9 - %21 arası kesinti var bunada şükür inşallah ödemeleri sorunsuz alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri