2016 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce 2. pini istedim kesinleşmeden sonra bende de banka hesabı ekleme bildirimi çıktı basit olacak ama pini girmeden banka hesabını ekleyip onayladıktan sonra ödeme alabilirmiyiz hatırladığım kadarıyla pin girmeden banka hesabı eklenemiyordu
Pin girmeden banka hesabı eklenebilir ama bunlardan herhangi biri ekli olmazsa ödeme alamazsın

-Güncelleme

pinler yola çıkmış arkadaşlar adsensede kırmızı şerit çıkmış bilginiz olsun .

Geçtiğimiz ay çok kesinti yaşayan bu ay ise o meblayı alan oldu mu?

bu yüzde 7-8 diyenlere şaşıyorum ya ben hep yüzde 20 para kazanma gidiyor yüzde 20 normal gene yüzde 20 anlamadım :D neyse ödesinlerde bereket versin fazlasında gözümüz yok :)

Geçtiğimiz ay çok kesinti yaşayan bu ay ise o meblayı alan oldu mu?

Hocam geçen ay yüzde 95 kesinti yaşamıştım kanalı silip adsenseyi dinlendirdim. harddiskimden kaynaklanan bir sorndan dolayı daha bakamadım çok merak ettim bende haberdar ederim :)

Baktım hocam toplam yüzde 21 kesinti ile kesinleşmiş çok şükür :) Kanal telifliydi bakalım parayı almak nasip olur mu. Ama geçen ay ne hikmetse banlanmadı hesap

Yani gecen ay kesinlesmesi gerekipte kesinlesmeyen para mı bu ay kesinlesti hocam?

Yani gecen ay kesinlesmesi gerekipte kesinlesmeyen para mı bu ay kesinlesti hocam?

hayır hocam mayıs kazancı haziranda yüzde 95 kesinti yaşadı kesinleşen kazanç ödeme eşiği geçmediğinden dolayı ödeme alamadım bugün baktığımda toplam kesinleşen para mayıs kazancından yüzde 21 kesinti yaşanıp kalan para kesinleşmiş.

hayır hocam mayıs kazancı haziranda yüzde 95 kesinti yaşadı kesinleşen kazanç ödeme eşiği geçmediğinden dolayı ödeme alamadım bugün baktığımda toplam kesinleşen para mayıs kazancından yüzde 21 kesinti yaşanıp kalan para kesinleşmiş.

Yani geçen ay yediğin büyük kesiği gene yansıtmadılar hesabına?

Para kazanması kapanan kanalın ödemeleri kesinleşmiyor mu hala arkadaşlar eskide olduğu gibi?

Bugun bir knalda 80 videoya telif yemişim , 3 parti de 20 şer 30 ar birleştirerek atmış sevgili CBS abimiz. Şimdi sorun şu , kanalın para kazanması hala yeşil :D kanalı sildim adsense zararı olur mu???

@suhatuna aynı hatayı ben yaptım geçen gün silmedim kanalı 1 gün sonra para kazanma gitti.Para kazanma gitti sayın zaten.Adsenseye zarar konusunda da kanalı varolması bile zarar zaten :) spam sonuçta ama 80 tane telif de az değilmiş hani :)

Hocam peki para kazanması gidip de o parayı normal kesinleserek mi aldınız geccmiste yoksa yüksek kesintiyle mi?
@suhatuna aynı hatayı ben yaptım geçen gün silmedim kanalı 1 gün sonra para kazanma gitti.Para kazanma gitti sayın zaten.Adsenseye zarar konusunda da kanalı varolması bile zarar zaten :) spam sonuçta ama 80 tane telif de az değilmiş hani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri