2016 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teliften dolayı para kazanması giden, geçen ay kesinleşme olmadığı için sildiğim kanalın ödemesi bugün gönderilmiş gözüyor. İnşallah yarın bankada görürüz :) Tüm işleme girenlerin ödemesi şimdiden hayırlı olsun, her ayın böyle geçmesi dileğiyle...

Teliften dolayı para kazanması giden, geçen ay kesinleşme olmadığı için sildiğim kanalın ödemesi bugün gönderilmiş gözüyor. İnşallah yarın bankada görürüz :) Tüm işleme girenlerin ödemesi şimdiden hayırlı olsun, her ayın böyle geçmesi dileğiyle...

Nası yani ? Kesinleşme olmamışmıydı ? Biraz açıklarsan. Bu ay para kazanma giden kanalımın olduğu adsensede kesinleşme olmadı

Son düzenleme:
Nası yani ? Kesinleşme olmamışmıydı ? Biraz açıklarsan. Bu para kazanma giden kanalımın olduğu adsensede kesinleşme olmadı

Normalde haziran ayında kesinleşip parasını almam gerekiyordu kanalın. Kesinleşme olmayınca kanala baktım para kazanması gitmiş teliflerden dolayı. Bende kanalı sildim. Bu ay kesinleşmesi oldu, hatta iki tane daha kanal bağladım bakalım ne olacak :)

Normalde haziran ayında kesinleşip parasını almam gerekiyordu kanalın. Kesinleşme olmayınca kanala baktım para kazanması gitmiş teliflerden dolayı. Bende kanalı sildim. Bu ay kesinleşmesi oldu, hatta iki tane daha kanal bağladım bakalım ne olacak :)

Peki fazladan kesinleşme oldu mu ? Bu çok önemli

1 adsense kesinleşmiş.
<kd>Multi adsenselerden pin zarfı olan ama hesap numarası ve pin numarası girilmemiş adsense hesabının yarınki ödemeye yetişme ihtimali var mı yoksa pazartesi yemi kalacak? Bu gece hesap numarasını ve pin doğrulaması girsem haftasonuna kalmadan para yatmış olabilir mi? Ekleyeceğim banka hesabı enpara...</kd>

1 adsense kesinleşmiş.
<kd>Multi adsenselerden pin zarfı olan ama hesap numarası ve pin numarası girilmemiş adsense hesabının yarınki ödemeye yetişme ihtimali var mı yoksa pazartesi yemi kalacak? Bu gece hesap numarasını ve pin doğrulaması girsem haftasonuna kalmadan para yatmış olabilir mi? Ekleyeceğim banka hesabı enpara...</kd>
pazartesine kalır geçen bende pini girdim pazartesi yattı bu saatlerde hesapnumarası onayıda gerek pazartesine kalırsın

3 adsensede işleme girmiş bu zor günlerde yt kıyak yaptı bize😀

valla arkadaşlar adsense harbi kıyak yaptı bu ay. bu ayın başında spama giren adsenseden kesinleşme de oldu ödemede de onaylama yapılmış. sağolsunlar ilaç oldu :)

oldu hocam ücret zaten çok fazla değil 3 hane ama 40 lira civarı fazla kesinleşme var

Hee bnm 3k idi kesinleşme olmado acaba bu ay bu parayı eklerlermi acaba onu merak ediyprumda onun için sordum. Senin kesinlwşmesi gereken 40 tlmiydiki ? Yoksa 3 hane kesinleşecekti geçen ay kesinleşmedi de bu o parayı mı aktardılar bu ay kesinleşmesine ? Biraz karsıık oldu :D

Hee bnm 3k idi kesinleşme olmado acaba bu ay bu parayı eklerlermi acaba onu merak ediyprumda onun için sordum. Senin kesinlwşmesi gereken 40 tlmiydiki ? Yoksa 3 hane kesinleşecekti geçen ay kesinleşmedi de bu o parayı mı aktardılar bu ay kesinleşmesine ? Biraz karsıık oldu :D

:D

Kesinleşmesi gereken üç haneydi
O üç hane + 40 tl tarzında bir kesinleşme oldu.
Kanal zaten kapandı adsensede başka kanal yoktu. Kesinleşme olduktan sonra 2 kanal daha bağladım.

:D

Kesinleşmesi gereken üç haneydi
O üç hane + 40 tl tarzında bir kesinleşme oldu.
Kanal zaten kapandı adsensede başka kanal yoktu. Kesinleşme olduktan sonra 2 kanal daha bağladım.

şimdi oldu işte geçen ayın 3 hanesi + 40 tl tamma tamam oldu:D inş benimde öyle olur süper bi haber verdin bana. teşekkür ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri