2016 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baktıgım bıkac hesabımdan
bır hesabm kesınlesms kesıntılı..
dıgerı ıkı aydır kesınlesmıor bunu nasıl cozebılecegımı bılen varmı arkadaslar?
ıcınde 4 hane beklıyordu gecen bu ay kanal bagladm 3 hanede bu ay bırıktı ama
sonuc 0.8li kurus bısey oda 3 a öncenın parası

kapanan kanal yok temiz fakat %68 kesinti var.

diger adsensede kapalı kanal kesinlesen 0

x.xx,00 haneden xxx hane kesinleşmiş birinde birinde x.xxx,xx den xx hane kesinleşmiş diğerlerine bakmak istemiyorum bile

2 aydır bır adsensemde ne kazanırsam kaznıyım keınlesmıyor?bılen varmı sorun ne.?
spama dustu desem kanal kapanır bagladıgımkapanmıyor sızce sorun ne?

abi anlayamiyoruz ki sorun suanda kimsenin adsensesi dogru duzgun kesinlesmedi o adsenseyi birakmani oneririm

valla canımı sktı gecen ayın 4 hanessını verr dıye kanal bagladm 3 hanede bundna bırıktı vermedı ıkısınıde.. sınır oldum buay sadece oylesıne dogru duzgun bır kanal baglıycam ozgun ve 5 tl de bıraksa bakıcam verıomu vermıomu ama kazanacak spam kanal baglamıycm ona

Yabancı adsenselerde durum nedir ? 2 yabancı usa adsensem normal kesinleşti. %16 ve %19 şeklinde. Türkiye adsenselerim ise aynı durumda %90 larda.

2 adsense normal kesinleşmiş,%16-17 kesinti var.1 tanesinde kesinti yok,üzerine para vermiş.2 tanesindede henüz kesinleşme yok,bakalım onlar ne olacak :)

şuan harbiden şaka gibi ya :)

geçen ayki toplamdan para almasın diye o kadar çok kesmiş resmen

xx.xxx.xx haneden gelen kesintilerin hemen hemen baktıklarımın hepsi xxx hane 200 tl yok bile ödeme eşiğini bile vermemişler

x.xxx.xx ödemeden xxx.xx kesınlesmıs yanı baya baya aşırı derecede fark var. 2 tanesindede kesinleşme olmamış daha bu ne saçmalık noluyor gene bunlara.

bende % 90 kesmiş neredeyse 3 k dan 250 kesinleşmiş bütün adsenseler neredeyse böyle bku yedik bu aya geçen ay verdiklerini bu ay geri alıyorlar galiba

tek kanal tek adsanse, kanal 5 gün önce kapanmıştı, 10 günlük kazancı alırım diyordum ödeme eşiğini geçememişim. %74 kesinti nedir abi ? İlk defa bu kadar kesinti görüyorum.Vermemek için ellerinden geleni yapmışlar.

Özellikle türkiye adsanseler bu şekilde olduğunu görüyorum forumda.

arkadaşlar felaket tellahlığı olsun diye söylemiyorum fakat ben daha önce kesinleşen bir miktarın değiştiğini görmedim.. umudu kesin, inşallah düzelirse seviniriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri