2016 MART Ayı Kazançları, 2016 NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miktar ne? Kaç hane? Pinli adsense mi?

Miktar 3 haneli, adsense pinli.

hemen sil kanalı kardeşim, silmezsen para kesinleşmez, kesinleşse bile yüzde 80 90 gibi bir kesinti olur

3 ay sonra kanalın para kazanması geri açılsa bile şuanki ödemeyi kanalı silmediğin taktirde alamazsın

Kanalın para kazanmasının kapanması ardından kanalı silmedim ve o ayki ödeme içerde kaldı alamadım.Kanalın abone sayısı 10Bin+ olduğundan kanalı silmedim, sadece zarar görmemesi açısından içeriğini sildim.3 Ay sonra açıldığında alamadığım ayın parasını alabilecek miyim?

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

bu gibi durumlarda adsense yönetici mail adresini başka bir mail yap ve para kazanması kapanan kanalın gmailini kökten sil.

Kanalın abone sayısı 10Bin+ olduğundan silmek istemedim.3 ay sonra açılır düşüncesiyle içeriği silinmiş bir şekilde bekletiyorum.Bu şekilde 3 ay sonra içerideki parayı alabilir miyim?

Kanalın abone sayısı 10Bin+ olduğundan silmek istemedim.3 ay sonra açılır düşüncesiyle içeriği silinmiş bir şekilde bekletiyorum.Bu şekilde 3 ay sonra içerideki parayı alabilir miyim?

sanmıyorum, paralar kesinleşme zamanında kesinleşmez ise dahada kesinleşmez

videoları silmek yerine gizleseydiniz daha uygun olurdu, neyse olan olmuş,

beyler Allahını seven baksın alıntılasın beni netim yavaş :D

---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

Heycanlandırdığım için kusura bakmayın önceki ayla aynı ödeme alacaktım miktarı görünce geçen martta işleme gireni nisan olarak görmüşüm :D

çok yanlış son dakika hocam Allah razı olsun sevindirdin kısa süre olsa da :D

ula 20 sinde işleme giren kazanç nerde görülmüş yarın akşamı bekleyin

Benim şubat ayı kazancı şimdi geldi. Pini dün girmiştim... :)

pini gelmeyen varmı benim gibi ? 3.pini ne zaman istiyoruz ?

ban konusu görmediğim için soruyorum herhangi bir ban yiyen yok dimi bu ay şu güne dakikaya kadar ?

ban konusu görmediğim için soruyorum herhangi bir ban yiyen yok dimi bu ay şu güne dakikaya kadar ?

Yok hocam bu şekilde devam etmesini diliyoruz hepbirlikte. Tehlikeli zaman aralığı 20.04.2016 saat 21:00 ile 21.04.2016 sabah 09:00 arası şu son aylardaki ban durumlarına göre

Yok hocam bu şekilde devam etmesini diliyoruz hepbirlikte. Tehlikeli zaman aralığı 20.04.2016 saat 21:00 ile 21.04.2016 sabah 09:00 arası şu son aylardaki ban durumlarına göre

geçen ay 17 yada 18inde büyük bir darbe indirmişlerdi.inşallah bu ay ve gelecek aylarda kimse banlanmazda alırız paramızı.Bu ayı es geçtik ama pin geldikten sonra ilk ödemeye kadar dayanırsa adsense artık çalışma stili üç aşağı beş yukarı oturacak

Şubat ile Mart ayının kazancının yatması gerekiyordu sadece Şubat yattı. Aynı durumu yaşayan var mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri