ödemelerin hepsinin bugün bitmesi gerekiyormuydu benim gibi ödeme alamayan arkadaş varmı enparaya?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemelerin hepsinin bugün bitmesi gerekiyormuydu benim gibi ödeme alamayan arkadaş varmı enparaya?
Dün bankayı onayladıgım hesap halen işleme girmedi. Var mı bu şekilde işleme girmeyen aramızda? Normalde banka ödemesini onayladıgın gün 5-10 saat içersinde girerdi işleme.
[MENTION=8078]brocker[/MENTION] peki hocam test ödemesini de hafta sonu gönderemiyorlr dimi pazartesi gönderirler cuma günü banka onayı iyi banka grdim test ödemesi beklıyorum
arkadaslar cuma günü banka onayını yaptım hala yatmadı para automatic bank bilmemne bişeyler yazıyor
arkadaslar cuma günü banka onayını yaptım hala yatmadı para automatic bank bilmemne bişeyler yazıyor
Dün pin girdim banka yazdım pazattesi günü banka doğrulaması gelir muhtemelen ama işleme de gün içinde girip yatabilir mi acabA
Salı günü yatar [emoji846]
cuma günü pin'ini onayladığım adsense dün gece işleme girmiş.
Hocam dün zaten cuma değil miydiişleme girmişse p.tesi mesai açıldıgı gibi hesapta olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.