Para kazanması kapanan bir kanalımda %96 kesintidiğer kanalların bağlı olduğu adsenselerde %20 kesinti
iyi gene şükür umutlandırmamışlar hocam ya %20 falan kesinti yapıp ödeme günü banı atsaydılar o zaman ne olacaktı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanması kapanan bir kanalımda %96 kesintidiğer kanalların bağlı olduğu adsenselerde %20 kesinti
iyi gene şükür umutlandırmamışlar hocam ya %20 falan kesinti yapıp ödeme günü banı atsaydılar o zaman ne olacaktıteşekkür etmeniz lazım google amcaya
inşallah alırsınız paranızı
![]()
Adsense si telefon onayına düşen var ?
1 hafta önce var
Şimdi ben girmeye çalışıyorum tel onayı istiyor onu geçtim telefon no giriyorum gerçek hat tr yine de diyor bu telefon numarası kullanılamaz zaten kullanmadım ki hesap buga girdi herhalde başına hiç geldi mi ?
ben şu şekilde yaptım http://www.ytpara.com/youtube-sorun...me-dusmus-kanali-tel-onayi-olmadan-acmak.html
ama gmail ekranında yap bunu, adsense login ekranında değil. gmail.com dan gir
ben şu şekilde yaptım http://www.ytpara.com/youtube-sorun...me-dusmus-kanali-tel-onayi-olmadan-acmak.html
ama gmail ekranında yap bunu, adsense login ekranında değil. gmail.com dan gir
Beyler şuan elimde pin var geçen aydan kesinleşen bir miktar var pini şuan girsem yarın sadece geçen ayın ödemesi mi yatar yoksa hepsi yatar mı?
Pini şuan girsem mi yoksa 23'ünden sonra mı girsem? Siz ne düşünüyosunuz bu konuda.
Kesinleşmeyen varmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.