Hiç sorma ya 650 liradan 65 kesinleşti ne kapanan var ne bise.390 TL den 25 TL kesinleşmiş bu ne ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç sorma ya 650 liradan 65 kesinleşti ne kapanan var ne bise.390 TL den 25 TL kesinleşmiş bu ne ya
Arkadaslar ben pini girdim.Adsensedeki para Aralık'ta kesinleşmişti , para 2 3 gün içinde hesabıma yatar mı?
Hafta sonu oldugundan yatmaz pazartesi bi aksilik olmazsa bende bekliyorumArkadaslar ben pini girdim.Adsensedeki para Aralık'ta kesinleşmişti , para 2 3 gün içinde hesabıma yatar mı?
4 hane kesinleşti , herkese hayırlı kazançlar.![]()
Hocam yenimi kesinleşti
valla dün giremedim hiç işlerim vardı evde değildim.. Şimdi geldim kesinleşmişMuhtemelen dün kesinleşmiştir..
%17 kesinti var bende.
Pin yeni geldi. Şimdi mi girmeliyim yoksa 21 şubattan sonra mı? Banlanma ihtimaline etki eder mi pini girme tarihim?
Bende şöyle bir durum var ocak ayı kazancına baktıgımda 3xx gösteriyor geçerli bakiyeyede +5 tl yansımış sadece. Videoya telif gelmişti ondan doalyımı bu kadar parasını kesmiş bilgisi olan var mı ?
Edit : Pin bugün geldi bugün girdim
Bende şöyle bir durum var ocak ayı kazancına baktıgımda 3xx gösteriyor geçerli bakiyeyede +5 tl yansımış sadece. Videoya telif gelmişti ondan doalyımı bu kadar parasını kesmiş bilgisi olan var mı ?
Edit : Pin bugün geldi bugün girdim
bana şu ana kadar geçeli bakiyede ne gösterildiyse o ödendi . fakat istersen kesinleşmiş kazançlar yazısının en sağında "Ödemeleri görüntüle" adında bir link var. Oraya tıklarsanız size bu ay yapılacak ödeme gösterilir. Tabi 200 lira ve üstüyse.
Screenshot by Lightshot
bu mu yani hocam gerçekten kesinleşen. 3xx nereye gitmiş koca ay 3xx kazancın içinden bana 5 tl mi vermişler![]()
evet üstad , kazancınız bu ay 5 lira görünüyor.. dediğiniz gibi 3 haneden o kadar gitmesi herşeye bağlı olabilir.. Bazen kesintiler %50 leri %60 ları buluyor.. Fakat %90 gibi bir kesinti söz konusu olamaz diye düşünüyorum.. O yüzden bence sizin bahsettiğiniz 3 hane belkide bazı sebeplerden dolayı (telifli video , hatalı kesinleşle , paranın geldiği kaynağın telif yemin olması.. videolarun telif yemiş olması.. bla bla bla) bu liste uzar gider.. ama o bahsettiğiniz 3 hane belkide son 1 hafta gibi kısa bir süredede gelmiş ise işleme girmemiş olabilir.. Gelecek ay hepsi birden gelebilir. Fakat bu ay 59 tl de kaldığınız için ödemeye alamayacaksınız üzgünüm.. Hayırlı kazançlar. Bu arada hiçbir şeyi devre dışı bırakmak gibi bir hata yapmayın.. Telifli videoları gizliye almak veya bazı şeyleri gizlemek gibi.. Hiçbir şeyin hiçbir şeyler alakası yoktur. Onlar herşeyin farkında. İyi günler.![]()
arkadaşlar bu kesinleşmeyenlerle ilgili son durum nedir? bende erişimi devre dışı yapmıştım ama 10 unda kesinleşmelerden 1 gün önce yani tekrar etkin hale getirdim ama yinede kesinleşmemiş? bu adsense ler çöp mü şimdi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.