2016 OCAK Ayı Kazançları, 2016 ŞUBAT Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum vahim ozaman , incelemeye alındı herhalde banlanabilir.

Hocam eski üyesin sen bari yapma. Ağustosta 2 ay para alamadığımız sonrasında toplu aldığımız zamanlar oldu. Eğer ödeme döneminde hesap banlanmıyorsa diğer zamanlarda kolay kolay banlanmaz. Az sabır yatar illaki. Ben test ödemesi pin girip paranın 15 gün sonra yattığını biliyorum. Ayın 3ünde girdiğim hesabın ödemesi 17 sinde geldiği oldu.

Durum vahim ozaman , incelemeye alındı herhalde banlanabilir.

3 hesabımın pini ve banka onayını dün tamamladım. 2'si işleme girdi, bu sabah hesaba yattı. 1'i henüz girmedi.

İncelemeye alındı diye endişeleniyorum ve şayet incelemedeyse şu gelen 2 hesabı da multiden banlayacaklar mı acaba..

Bekleyip göreceğiz..

Hocam eski üyesin sen bari yapma. Ağustosta 2 ay para alamadığımız sonrasında toplu aldığımız zamanlar oldu. Eğer ödeme döneminde hesap banlanmıyorsa diğer zamanlarda kolay kolay banlanmaz. Az sabır yatar illaki. Ben test ödemesi pin girip paranın 15 gün sonra yattığını biliyorum. Ayın 3ünde girdiğim hesabın ödemesi 17 sinde geldiği oldu.

Hocam bu zamana kadar hep ertesi gün işleme girdi veya anında banlandığı için çok fazla bilgi sahibi değilim forumdaki konuları da araştırdım eski konularda pek iyi şeyler yazmamışlardı o yüzden.İnşallah dediğin gibi olur.

3 hesabımın pini ve banka onayını dün tamamladım. 2'si işleme girdi, bu sabah hesaba yattı. 1'i henüz girmedi.

İncelemeye alındı diye endişeleniyorum ve şayet incelemedeyse şu gelen 2 hesabı da multiden banlayacaklar mı acaba..

Bekleyip göreceğiz..

İnşallah alırız hocam

Hocam bu zamana kadar hep ertesi gün işleme girdi veya anında banlandığı için çok fazla bilgi sahibi değilim forumdaki konuları da araştırdım eski konularda pek iyi şeyler yazmamışlardı o yüzden.İnşallah dediğin gibi olur.

İnşallah alırız hocam

Hocam benim adsense işleme girmiş, darısı başına.

dün sabah 2 hesabın banka hesabını dogrulamıştım akşam saat 8 gibi işleme girdi ve bu sabah yattı.Bugün öğle saatlerinde 1 hesabın da banka hesabını dogruladım bu akşam o da girer pazartesi yatar.Sıkıntı yapmayın arkadaşlar kendnize illa ki yatar ayın 20'sini atlatan hesaplarda sonrasında banlanma yaşanacagını hiç ama hiç zannetmiyorum .Tabii bariz hatalar yapılmadığı sürece!

edit..

Son düzenleme:
öğle saatlerinde banka dogrulaması yaptıgım hesap işleme 00:05'de işleme girdi.

Uzun Zamandır Bu İşlemi Yapmadığım için Kafama Bir Soru Takıldı. Mesela ilk Ay 200 TL Ödeme Eşiğini Geçti ve Pin Yola Çıktı Diyelim. 2. Ay Hesapta 5 Hane Birikti ve Kesinleşti. Pini Girdikten Sonra Ödeme İlk Ay Ödeme Eşiğini Geçen Rakam mı İşleme Alınıyor? Yoksa 2 Aylık Toplamda 5 Hane Olan mı?

Uzun Zamandır Bu İşlemi Yapmadığım için Kafama Bir Soru Takıldı. Mesela ilk Ay 200 TL Ödeme Eşiğini Geçti ve Pin Yola Çıktı Diyelim. 2. Ay Hesapta 5 Hane Birikti ve Kesinleşti. Pini Girdikten Sonra Ödeme İlk Ay Ödeme Eşiğini Geçen Rakam mı İşleme Alınıyor? Yoksa 2 Aylık Toplamda 5 Hane Olan mı?

ilk ödeme işleme giriyor hocam aynı durumu yaşadım.

mantıksızlık ama ya 1 adsense 1 kanal pini girince ilk ödemeyi yaptılar 5 gün sonra banladılar kanal tertemiz...

yapcak bişey yok hocam . Aralık ayında açılmıştı adsenseler , aralık kazançları yattı ocak yatmadı ban yedik sağlık olsun :)

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

bugün pini girilen adsense ne zaman işleme girer

bu gece işleme girer hocam büyük ihtimal öğle 12 den önce para hesapta olur

arkadaşlar bugun kesinleşme oalcak değilmi şubat kesinleşmesi.konu açık değilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri