Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler, Dün pini girdim bugünde banka hesabını onayladım sabah saatlerinde onayladım halen ödeme işleme girmedi tahmini ne zaman girer, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
Bugün girer yada gece girer . Büyük ihtimalle para yarın en geç öğleye kadar hesabında olur tecrübe ile sabit .
beyler geçen hafta banka hesabını onayladığım, 3 gün öncede kimlikle pin onaylanan bir hesabım hala işleme girmemiş. Önce pini onaylayıp mı banka hesabını onaylıyorduk hemen para yatması için? Yoksa o sıralama farketmiyor muydu?
farketmiyor.banka ve pin doğrulamasının ikiside yapıldıysa işleme girer yarın falan
3.pin isteme çıktı mı ? Çıkarsa beni etiketler misiniz ?
öğlen çıktı istedik bile
O zaman sizin 2.pin erken istendiNe zaman istemiştin 2.pini sen ?
O zaman sizin 2.pin erken istendiNe zaman istemiştin 2.pini sen ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.