2016 ŞUBAT Ayı Kazançları, 2016 MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende henüz kesinleşme olmamış :/

millet bu kadar pinli adsense nerden getiriyor ya 3 aydır pin gelmedi millet her ay para hesapta yada banlandı diye post atıyor :D

Bir adsense %14 diğeri %19 kesinti. çok şükür ödemeleri hayırlı sorunsuz bir şekilde almak dileğiyle

bu saatten sonra kesinleşme olmaz ama bir daha ki aya kesin kesinleşir. benim geçen ay kesinleşmeyen bu ay kesinleşti.

Sayın Form yetkilileri Formun önde gelen üyeleri Adsense konusunda mangalda kül bırakmayan abiler kesinleşmeler ile ilgili bir sıkınıtı var ve sanırım benle birlikte bir çok kişi madur.
1.)kesinleşmeyen adsenseler sebebini biliyosanız yardımıcı olurmusnuz (üçüncü taraf erişim kapalıydı bende tahmini o ama emin değilim)
2.)1200 tlden 77 tl kesinleşen adsensem sebebimi bulamıyorum burda bi çok kişide sanırım bu konuda madur.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aralık ayı kazancı bu ay kesinleşmiş tüm ümidini kesmistim. Benim anlamadığım bin TL fazla kesinleşti pinde şimdi yola çıktı.

Hocam kesinleşmeyen gelir peki diğer 1200 den 77 tl kesinleşme sindeki mantık onu çözemedim içerde 1200 war ama kesinleşen 77,55 tl

3.taraf erisimini kesenler paranin uzerine soguk bi su icsinler gecmis olsun kesinlesmez

mobildeyim

Artık Kesinleşme olmaz dimi bu bir gerecek 3.taraf erişimin açsak bile ?

1 kanalıma topluluk gelmişti aynı tarihte... :(

Hocam aynı durumu yaşadım.Tek kanal tek adsense çalışıyordum.Baktım flag gelmemiş, youtube botu yakalamış ve videolar direk silinmiş.Kesinleşme oldu ama daha kanalıda silmedim, silsemds artık işe yaramadığını biliyorum.Hayırlısı olsun bu son ödeme olacak alabilirsem.Artık uğraşmakdan bıktım, ben açıyorum kanal tam tutuyor kapanıyor.Web'de denicem şansımı.

Mobil olarak gönderildi.

3.taraf erişimi özelliği yeni mi çıktı? Uzun süredir kullandığım be ödeme aldığım Adsense'im var benim de öyle bir seçenek açmam gerekiyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu 3. taraf erişimini kesen arkadaşlar artık işe yaramadığını anlamadılar mı acaba çok merak ediyorum. Banlardan kurtulmak istiyorsanız kendinizce bişeyler düşünüp uygulayın burda herkese açık yayın yapılan yöntem zaten işe yaramaz emin olabilirsiniz. İşe yarayanlar da önceden yarayanlardır yani fixlendikten sonra buralara konu olur. Hayırlı forumlar ;)

tamamdır hocam eyw sağolasın bide bende diğer bi adsende 1200 tl gibi bi rakam var ama kesinlesen sadece 77,55 tl bunu keısnleşmesi tekrar olma ihitmali varmı

tamamdır hocam eyw sağolasın bide bende diğer bi adsende 1200 tl gibi bi rakam var ama kesinlesen sadece 77,55 tl bunu keısnleşmesi tekrar olma ihitmali varmı

hocam artık o kesinleşmiş bir daha aynı bakıyeden kesınleşme olmaz.Kanalınız telif filan mı yedı acaba yoksa o kadar çok kesinti olmaması lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri