Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mat bıyo kımya cok cok ıyı bendeZor degil ygsde 120 binde olan eleman şimdi Balıkesir tıpta ama lys ygs kadar kolay değildir ygs de 1 seneyi çalışırken lys de 4 seneyi calisirsin
mat bıyo kımya cok cok ıyı bende
fızık ve geo orta
kendıme de guvenıyorum ama tecrubem olmadıgı ıcın sormak ıstedım daha da asagılara cekılır mı ?
mat ta ıyıyım dedıgım mat 2 bolumunde gercekten ıyıyım hemde cok ıyı cok ıddıalı konusuyorum hocammat çok çok iyi demişsiniz ygs matematiği niye kötü bu kadar ? bu sene büyük ihtimal olmazsa seneye belki bir şey olur
guzel bir yorum tesekkurlerçoğu boş konuşuyor. Öncelikle LYS zor olacak hemde aşırı zor. Kendini buna alıştır şimdiden. ygs 1 mi ygs 2 mi hangisini çekmen gerekiyro bilmiyorum ama 167k dan 70 80k çekmek çok zor değil sıralamanı korusan bile belkide 70k dasın. Ben tmciyim 118k dan 21k ya geldim. Haa tm de çekmek kolay diyorlar bunu bilemiyorum öyle veya değil. LYS iyi olursa Ygs hiç bir şey. Ygs salla gitsin lys yardır. Bu sınava 10 yıl da çalışsam ygs hiç birinde hakkımı vermeyecektir. Benimde senindeee...... o yüzden lys çalış ve hiç bir şekilde çalıştığının karşılığını alamaman gibi bir durumla karşılaşmazsın
Arkadaşlar Yeni Konu Açamk İstemedim Merak Ettim'De ygs 3 ygs 4 220 - 230 Arası lys ile Bu Puanı Yukseltebılırmıym Acaba ? 280 300 e felan ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.