2016 ygs sonucum

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com

merhabalar
inşaat muhendıslıgı ıstıyorum sızce bunu 70* 80k lara cekmek cok mu zor yapılamaz mı ?
puanım orta derecede ıyımıdır ? bır umut varmıdır ?
EDİT: SAYISALCIYIM

Zor degil ygsde 120 binde olan eleman şimdi Balıkesir tıpta ama lys ygs kadar kolay değildir ygs de 1 seneyi çalışırken lys de 4 seneyi calisirsin

Zor degil ygsde 120 binde olan eleman şimdi Balıkesir tıpta ama lys ygs kadar kolay değildir ygs de 1 seneyi çalışırken lys de 4 seneyi calisirsin
mat bıyo kımya cok cok ıyı bende
fızık ve geo orta
kendıme de guvenıyorum ama tecrubem olmadıgı ıcın sormak ıstedım daha da asagılara cekılır mı ?

mat bıyo kımya cok cok ıyı bende
fızık ve geo orta
kendıme de guvenıyorum ama tecrubem olmadıgı ıcın sormak ıstedım daha da asagılara cekılır mı ?

mat çok çok iyi demişsiniz ygs matematiği niye kötü bu kadar ? bu sene büyük ihtimal olmazsa seneye belki bir şey olur

fen netlerin iyi lakin matematik net'in vasat gibime geldi 12 soru kaybın var geometriyi katmıyorum bile lys için umarım dediğin gibi mat2 de iyisindir ama geometri olmadan iyi sıralama yapamayabilirsin

Lys klasik ezberdir formülleri bildiğin sürece istediğin sonucu alırsın lakin üniversite seçiminde istediğin üniversiteyi kazanamayabilirsin ama bölüm olarak gidersin bu zor değil

benimde seninkine yakın hocam sonuçlar beklediğim gibi değildi ama olsun bakalım hayırlısı artık

makina muhendisi bir abin olarak konusayim benim fikrimce mat1i fulle yakin yapman gerekirdi. simdiki sistemi pek bilmiyorum 30 soru varsa 12lik bir kaybin var azimsanmayacak derecede az. o yuzden mat2yi ne kadar biliyorum desen de baya calismani siddetle tavsiye ediyorum. ayrica geometriye de baya yuklenmelisin digerlerini zaten rakiplerin de yapacak muhendislik vs gibi dallarda eleyici olan yer kesinlikle ve kesinlikle geometridir. kardesim esit agirliktaydi 4 yil once ygsde 150bindeyken lysye baya calisip 70bine kadar calisabilmisti. salma kendini yapilmayacak bir sey yok ortada. seni daha onceden de hatirliyorum hatta sana uzun bir yazi yazmistim hedeflerin ideallerin vardi senin. bu sene olmasa da seneye gir sinava. bu sene yapamadim hazirlanamam deyip tercih yapma. ben o hatayi yaptim meslegimden nefret ediyorum kafami duvardan duvara vuruyorum.

merhabalar
inşaat muhendıslıgı ıstıyorum sızce bunu 70* 80k lara cekmek cok mu zor yapılamaz mı ?
puanım orta derecede ıyımıdır ? bır umut varmıdır ?
EDİT: SAYISALCIYIM

çoğu boş konuşuyor. Öncelikle LYS zor olacak hemde aşırı zor. Kendini buna alıştır şimdiden. ygs 1 mi ygs 2 mi hangisini çekmen gerekiyro bilmiyorum ama 167k dan 70 80k çekmek çok zor değil sıralamanı korusan bile belkide 70k dasın. Ben tmciyim 118k dan 21k ya geldim. Haa tm de çekmek kolay diyorlar bunu bilemiyorum öyle veya değil. LYS iyi olursa Ygs hiç bir şey. Ygs salla gitsin lys yardır. Bu sınava 10 yıl da çalışsam ygs hiç birinde hakkımı vermeyecektir. Benimde senindeee...... o yüzden lys çalış ve hiç bir şekilde çalıştığının karşılığını alamaman gibi bir durumla karşılaşmazsın

Ben tm olduğum halde 27 mat yaptım, senin sayısal olduğun halde bunu yapman kötü olmuş. Lysde iyi çalışılırsa çekilir 50 bine 40 bine

çoğu boş konuşuyor. Öncelikle LYS zor olacak hemde aşırı zor. Kendini buna alıştır şimdiden. ygs 1 mi ygs 2 mi hangisini çekmen gerekiyro bilmiyorum ama 167k dan 70 80k çekmek çok zor değil sıralamanı korusan bile belkide 70k dasın. Ben tmciyim 118k dan 21k ya geldim. Haa tm de çekmek kolay diyorlar bunu bilemiyorum öyle veya değil. LYS iyi olursa Ygs hiç bir şey. Ygs salla gitsin lys yardır. Bu sınava 10 yıl da çalışsam ygs hiç birinde hakkımı vermeyecektir. Benimde senindeee...... o yüzden lys çalış ve hiç bir şekilde çalıştığının karşılığını alamaman gibi bir durumla karşılaşmazsın
guzel bir yorum tesekkurler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YGS sonucuna bakıp moral bozma,LYS o kadar etkili ki iyi bir sonuç aldığında çok rahat 60-70 bine çekilebilir.

zaten kesınlıkle uzulmedım ki daha cok hırs yaptım lys ye gırecem ve benım olanı alıcam ıstedıgım hedefı alıcam ınsallah kesınlıkle uzelme yok lys ye allahın ıznı ıle tam bastıracam ama su sıralama ve ham puan ortalama olarak 70 bınden asagı puanda 420 ustu yapabılırmı dıploma puanım 79 ?

Ben ilk sınavda 180 bindindim 2. Sınava çok çalışmıştım 60 bine gelmiştim

Kardeş surda 3 ay var adam akıllı çalış şu stresi 1 yıl daha çekme. 150kdan 50ye bile çekersin sıkıntı yok lysye adam gibi çalış hakkını ver Allahın izniyle amacına ulaşırsın. İpleri bırakma.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ygs kimse kolay kolay beklediğini alamaz alamıyorda . Sana tavsiyem bu vakitten sonra lys çalışan adam gibi yer kazanıyor . Ygs'den sonra herkes bir rahatlama yaşıyor ama yanlış birşey . Bu saatten Lys'ye adam gibi çalışan kazanıyor . Sana da önerim yarından tez başla LYS çalışmaya ..

Arkadaşlar Yeni Konu Açamk İstemedim Merak Ettim'De ygs 3 ygs 4 220 - 230 Arası lys ile Bu Puanı Yukseltebılırmıym Acaba ? 280 300 e felan ?

Hocam Mat 2 'de çok iyi olan temel Matematiği nasıl yapamaz orasını kavrayamadım. Yetiştiremediniz mi yoksa normal değil.

Ben de YGS'de 4000 olup LYS'de 42000 e düşmüştüm. :D İnsanların hedeflere bak :D Neyse asıl olay LYS'de çalışmak. YGS çok temel, YGS çalışmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İkisine de çalışmayınca çuvallanıyor benim gibi neyse. Senin durumunda arkadaşın dediği gibi şuanki konumunu koruman bile seni ilk 120.000 e rahat sokacaktır. Çünkü TMcileri aradan çıkarmış olacaksın. Ama 120.000'den iyi bir yere gelmek istersen. Aşağıda hesapladığım bazı netler var. Bu seneki puan kaymasını vs. de hesapladım. Bunları hedefle, bana güven.

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 50-55.000

Mat: 30/50

Geo: 20/30

Fiz: 20/30

Kim: 20/30

Bio: 20/30

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 70-80.000

Mat: 30/50

Geo: 15/30

Fiz: 15/30

Kim: 15/30

Bio: 15/30

Bu ikisi için uğraş bence :) Bununla birlikte tüm sınavları tam yaparsan 12-15.000.liğe kadar da çekilebiliyor. Yani imkansız diye bir şey yok; ancak yukarıdaki netler yaptığın YGS netlerine göre en iyimser netler gibi geldi bana. Aşağıdaki de eğer kendini geliştirmezsen benim tahminim, alınmaca yok :)

Tahminim:

Aşağıdaki Gibi Yaparsan Yaklaşık Sıralaman: 90-100.000

Mat: 18/50

Geo: 8/30

Fiz: 15/30

Kim: 20/30

Bio: 20/30

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Arkadaşlar Yeni Konu Açamk İstemedim Merak Ettim'De ygs 3 ygs 4 220 - 230 Arası lys ile Bu Puanı Yukseltebılırmıym Acaba ? 280 300 e felan ?

Usta sen ne okumak istiyorsun, LYS'de hangi puan dilimi için yükseltmekten bahsediyorsun, netlerini falan da atarsan onları açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri