2016 Youtube çalışma taktikleri nelerdir?

HalilOzturk

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.para10.net
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bundan 2 yıl kadar önce Youtube üzerinden biraz para kazanmıştım.

Kanallarım yabancı dillerde haber videoları içeriyordu. Sonralarında kanallarımın tam ödeme almasına bir kaç gün kala ısrarla kapanmaları yüzünden sinirlenip uğraşmayı bırakmıştım.

Google'da işini biliyordu valla, elindeki reklam açığını bizi kullanarak gideriyordu spam mpam göz yumuyordu, ödemeye bir kaç gün kala -aa kardeşim sen spam yapıyorsun ya sorry diye kapatıyordu.

Hala youtube üzerinden para kazanıldığına göre, neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Paylaşmak isteyenlere minnettar olurum.

dipnot: özgün haricinde

herkese bol kazançlar

Son düzenleme:
Bildiğim en ufak şeyi Bile paylaşmak şöyle dönemde onun işe yaramayacağı anlamına gelir.bu tip şeyleri çevre edinip özel olarak konuşmak bu devirde daha doğru

Çok basit sağlam ve etkili yöntem.Google'a şöyle yazıp çıkanları youtube'a atıyorum.

(x veya tarih kısmı size kalmış.Yeni filmlerle uğraşmak telif , engel v.s. demek.)

198x movie imdb veya

198x episode imdb

Sonra çıkan film veya dizilerin imdb'de şirketlerine bakıyorum.fox, disney v.s. değilse bulup youtube'a atıyorum.

Hiç sorun yaşamadan yeterince kazanıyorum.

Çok basit sağlam ve etkili yöntem.Google'a şöyle yazıp çıkanları youtube'a atıyorum.

(x veya tarih kısmı size kalmış.Yeni filmlerle uğraşmak telif , engel v.s. demek.)

198x movie imdb veya

198x episode imdb

Sonra çıkan film veya dizilerin imdb'de şirketlerine bakıyorum.fox, disney v.s. değilse bulup youtube'a atıyorum.

Hiç sorun yaşamadan yeterince kazanıyorum.

baslıgına ne yazıyosunuz hocam o cok önemli. formatını yazarmısınız acaba

film ismi / tarihi / basrol oyunculari seklinde mi yoksa
action movies full hd vs tarzında mi. tşkler.

atınca 15 gün falan bekleyin hemen bağlamayın zaten o 15 gündede kanal takipe ekler kanala neler oluduğunu görürsünüz hemen kanal yapayım hemen bağlayayım devri bitti

Full movies veya full episodes v.b. şeyler.Film veya dizi adından değil genel keywordlerden hit gelir.Eğer 10/15 sezonluk bir dizi atarsanız,orta veya yüksek bir kelimede sıralamaya girerseniz 5 hane alırsınız.

Bu arada ingilizce çalışmıyorum, deneyip engel yiyenler kızmasın sonra.İçeriği ilk bulurken dikkatli olursanız arkası gelir.

Halil merhaba, senin durumunda ben de varım ama sağolsun bazı arkadaşlarım ile hala Skype üzerinden konuşuyoruz. Ben zamanında nekadar yardımcı olduysam şu anda da birileri bana yardımcı olmaya çalışıyor. Burada karşılıktan değil, elindekini başkasıyla paylaşıp zenginleştirebilmekten bahsediyorum. En basiti kanal para kazanmasını açmayı bile unutmuştum. İnsanın youtube dışında önemli işleri olunca haliyle uzakta kalıyor. Aslında benim de bazı şeylere ihtiyacım var ama utancımdan kimselere bişey soramıyorum :) Eğer birileri bi şeyler paylaşmak isterse ben de alabilirim.

hocam yt to yt mi yoksa indirip render alip yüklememi soruyorsunuz ikisi farkli isler sonucta

Drop teşekkür ederiz hocam.
[MENTION=14929]edius[/MENTION] diğer üstadlarımız da şu anda çalıştıkları yöntemi olmasa da önceden uğraştıkları ve hala para kazandırdığını düşündüğü yöntemleri paylaşırsa herkes için güzel bir fikir alışverişi sağlayabiliriz diye düşünüyorum

Mesela benim aklımdan geçen şu:

Touropia Travel Experts – Tours & Top Tens bu site üzerinde top 10 şeklinde konular var. Bu gibi konuları video haline dönüştürüp müzik ekleyerek sunmak.

Drop teşekkür ederiz hocam.

[MENTION=14929]edius[/MENTION] diğer üstadlarımız da şu anda çalıştıkları yöntemi olmasa da önceden uğraştıkları ve hala para kazandırdığını düşündüğü yöntemleri paylaşırsa herkes için güzel bir fikir alışverişi sağlayabiliriz diye düşünüyorum

Mesela benim aklımdan geçen şu:

Touropia Travel Experts – Tours & Top Tens bu site üzerinde top 10 şeklinde konular var. Bu gibi konuları video haline dönüştürüp müzik ekleyerek sunmak.

ben zamanında çok fazla liste yaptım. liste yapmadığım ve saçma sapan bi filmden dolayı adsenseim tehlikeye girdi. o yüzden ne var ne yoksa uçurdum. ama şu an duran liste kanallarım gayet iyiler. içerik bulma konusunda hiç sıkıntım da yok, televizyonda kurgu ve montaj da çalıştığım için de işin en profesyoneli yapıyorum. insanlar sunuma çok dikkat ediyorlar. bir de her şeyden içerik üretilebilir. kendini kısıtlama. pet hayvanlarını tanıtan birkanal bile açsan ondan da yürürsün. insanların eğilimlerini tespit et ve öyle hareket et.

Şu anda spamda en büyük sıkıntı özgün harici kanal alan partner yok gibi var ise de ben bilmıyorum Adsense nin de sağı solu belli olmuyor Bunun dısında engel geçme içerik bulma vs ytpara da ilgili konuları oku 2-3 saat'de halledersın gerçekten eşsiz kaynak var ytpara

- Peki liste işinde kanal kapanma tehlikesi var mı?
- Hatırı sayılır hit ve getiri oluyor mu?
- Kısaca üzerine harcanacak zamana değer mi?

- Peki liste işinde kanal kapanma tehlikesi var mı?
- Hatırı sayılır hit ve getiri oluyor mu?
- Kısaca üzerine harcanacak zamana değer mi?

film ve diziye göre tabi vermiyor ama kanal her zaman açık kalıyor. tek avantajı kanalın uzun süre dayanması.

Anladım hocam yabancıların set and forget dediği gibi kanalı oluşturup, ne getirirse çok şükür demek.

Bir kaç tane liste kanal oluşturup deneyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri