2016 Youtube çalışma taktikleri nelerdir?

hepinizin eline sağlık .az, öz yürür gider .

madem herkes açıklamış bende yazayım.

Önce bulmak istediğim yada çalışmak istediğim içeriğe karar veririm peki bu nasıl olur ?
Dizi ise wiki yada imdb den çizgi ise malum siteden spor yada haber ise sadece yt den alırım özellikle amerika ve birleşik krallık üzerinde yayınlanmış (mümkünse yayın hayatını bitirmiş ) içrikler bulur bunları yt de aratırım eğer saçma sapan birkaç dakikalık videolar bulur isem o diziyi episode full vs şeklinde aratır kesin atmayan olmadığından emin olduktan sonra sıra dizinin bölümlerini bulmaya gelir torrent yada başka sitelerden bulduktan sonra bi kaç tane baştan bi kaç tane sondan bölüm alır hepsine önce tam ekran fakat farklı ayarlarda render yaparım hangi ayar geçtiyse 3 gün bekler daha sonra sıkıntı yoksa o ayarda tüm bölümleri render yapıp atarım.
Render için videonti-camstasia-filmora kullanırım
Maillerim eski(en az 9 aylık) ve sağlamdır
Her kanal için isim profil resmi ve abone gizleme ayrıca kurtarma maili girmeyi ihmal etmem
Kanal içeriğim 2-3k sınırına ulaşmadan adsense bağlamam hatta girip acaba telif vs varmı diye bakmam bile
Kanallar nasıl hitleniyor yada hangi içerik izlenir ne kadar kazandırır ?
Bunlar kişisel tecrübe sonucu oluşan ve herkese göre değişen şeylerdir malesef bu konuda KÖTÜ AMAÇLA KULLANILACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN bilgi verme taraftarı değilim

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] usta , filmi çeken şirketlere nereden bakıyorsun ?

Çok basit sağlam ve etkili yöntem.Google'a şöyle yazıp çıkanları youtube'a atıyorum.

(x veya tarih kısmı size kalmış.Yeni filmlerle uğraşmak telif , engel v.s. demek.)

198x movie imdb veya

198x episode imdb

Sonra çıkan film veya dizilerin imdb'de şirketlerine bakıyorum.fox, disney v.s. değilse bulup youtube'a atıyorum.

Hiç sorun yaşamadan yeterince kazanıyorum.

güzel

Yt iyice bozuldu.. Is cakalliga dondu.. Kanalim var tam tutcak diorum abone saglam kelimesinde yt ilk satfa 4 siradayim ertesi gun baktim arka satlyfalarda bayagi bi neoldu hic.izlenim iyi vs iyi.ama geride.sagolun panelciler calisiyor.umarim tamamen guncellenir su panelle is yalan kardeslerimiz kalirlar oyle.tamam hepimiz spam calisiyoruzda milletin kanaliyla ugrsmadan calisiyoruz ayipya.
Film iyi buara bayagi artti..dizi bulursan o daha iyi hocam.
Tv sowuda olabilir.
Arkadasin dedigi gibi 198. Oncesi is gorur belli yapimvilar harici uzmez.degisik ulke dilleri olsun mesela ingilizce turkce haric...

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] bu adam gerçekten iyi niyetli

Madem konu spam.dun 3 spam kanal bagli kanallar ve adsense spamdan gitti umarim odememi alirim:(
Spamin kotu yonude bu:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri