2016'dan gelen ödeme maili

Paralar yatarsa 8 Agustos tarihini YTPARA'NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU olarak her yıl dost ve kardeş ülkeler ile birlikte kutlayalım

48 adet banlı adsenseyi ellerimle tek tek sildim zamanında ne gerek varsa yatırma şartları nedir acaba bilen öğrenen varsa haber versin

benimkini kapamadilar, sadece kanali kapadilar. simdi de kesin kapamadik ki odemiyoruz diyecekler😀

Bence youtube bayramı bekledi bize müjde yapmak için hiçbir zaman beni üzmedi spamdan dolayı seni seviyoruz google amca yap bir iyiliğinide alalım liracıklarımızı

Banada mail gelmiş ama tuhaftır ki ben o ödemeleri zaten aldıydım adsensem banlı değildi o sıralar.

adsenseleri banlanıp, odeme maili gelen hesapların adsenseleri halen banlı mı? Acılma durumu filan var mı?

Bütün Mailleri silmiştim fakat ibanlar duruyor umarım gelir :)

2016da ödeme gününden 1 gün önce adsense banlanma furyası vardı sanırım ozaman banlananlara yapılıyor ödeme umarım yapılır 2 tane adsenseme gelmiş mail çok mutluyum :D

Adsense gmail sildim
10-15 gün öncede ibanları sildim...

Bu durumda ödeme yapılır mı? Bilginiz var mı

bir umut girdim de 2016 da bu işe ara vermiştim zaten br umut 2017 lere gelmiştir sandım ama öyle bir şey yokmuş

ben bunun tamamen sistem tarafından atılmış yanlış bir mail olduğunu düşünüyorum... umarım yanılıyorum.

benim adsenseye gelmemis 2017 meseli..

5 mail de bana geldi ama o adsenseleri silmistim yani para alamayacagiz gibi. Bir incelik yapsada yeni iban felan sorsa.

1 adet bana da mail geldi ama hangi adsense, hangi banka hesabı bilemiyorum.
Kesin yüklü bir ödemedir ve o ödeme de geri döner :( :( :(

Yarın ola hayrolar...

21-12-2016 da banlanan hesaba mail gelmemis. bu tarihte toplu kıyım olmustu diye hatırlıyorum

şimdi yeniden baktım halen aktif adsenseme 2 ayrı mail gelmiş, haziran ve temmuz 2016 için... ve o dönem hiçbir kanalım kapanmamıştı... kesinleşen tutarı da almıştım... ödeme olacaksa bu küçük çaplı olacak gibi... her ay kırptıkları tutarın zekatı kadar gibi...

Banlı yada açık olup ödemesi yapılmayan tüm mailere girdim malesef ödeme yapılacaksa da yine zar atar gibi seçmişler inş yapılır mail gelenlere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri