2017 Dünyanın en değerli markaları. Google rakiplerine fark atti

Listenin 5. sırasında, %27’lik bir performans ve neredeyse 130 milyar dolarlık marka değeri ile Facebook var.
2017’nin ilk çeyreğinde karını geçen yılın aynı dönemine göre %76 arttırdığını duyurmuştu.

---

Evet forumda daha önce açılan konularda da bahsettik, Apple; Google bizi geçti ama benim kasamda 400 milyar dolar var yeah, diye tribe girmişti ergenler gibi.
:D
Ama Facebook'un en hızlı büyüyen şirket olduğu burda açık ve net.
Rakamlara baktımda %27 büyüme ve geçen yıla göre %76 kar.
Facebook adam akıllı video reklam işine bir girsede şu ortam dahada kızışsa.

Listenin 5. sırasında, %27’lik bir performans ve neredeyse 130 milyar dolarlık marka değeri ile Facebook var.
2017’nin ilk çeyreğinde karını geçen yılın aynı dönemine göre %76 arttırdığını duyurmuştu.

---

Evet forumda daha önce açılan konularda da bahsettik, Apple; Google bizi geçti ama benim kasamda 400 milyar dolar var yeah, diye tribe girmişti ergenler gibi.
:D
Ama Facebook'un en hızlı büyüyen şirket olduğu burda açık ve net.
Rakamlara baktımda %27 büyüme ve geçen yıla göre %76 kar.
Facebook adam akıllı video reklam işine bir girsede şu ortam dahada kızışsa.

en hizli buyuyen sirket su anda Amazon hocam ve facebook her yil 20% lik bir buyume yasiyor zaten ve 76% bir kar olmasina ragmen google'a yakinlasa bilmemis yine

listede tek dikkatimi çeken detay Amazon ve Facebook marka değerinin 2016'ya göre yüzdesel artışı.Bence bu dramatik artıştan sonra seneye 2. ve 3. sıraya yükselebilirler.

en hizli buyuyen sirket su anda Amazon hocam ve facebook her yil 20% lik bir buyume yasiyor zaten ve 76% bir kar olmasina ragmen google'a yakinlasa bilmemis yine

%27 diyor rakamlarda.
Yani %20 değil.
Seneye bakarsın %30 olur belli olmaz.
Facebook şu anda müthiş büyüyor pazar payında.
Diğerleri %5-7 arasında.

%27 ile şu anki kAr marjında bile 35 milyar dolar yapıyor yıllık geliri.
Evet daha düşük ilk üçe göre ama sürekli bir büyüme bu.

%27 diyor rakamlarda.
Yani %20 değil.
Seneye bakarsın %30 olur belli olmaz.
Facebook şu anda müthiş büyüyor pazar payında.
Diğerleri %5-7 arasında.

%27 ile şu anki kAr marjında bile 35 milyar dolar yapıyor yıllık geliri.
Evet daha düşük ilk üçe göre ama sürekli bir büyüme bu.

hocam sadece facebook buyumuyor rakamlara bakarsaniz google'da buyuyor ki iki yil sonra yine ilk siraya yerlesmis :)

hocam sadece facebook buyumuyor rakamlara bakarsaniz google'da buyuyor ki iki yil sonra yine ilk siraya yerlesmis :)

Sen olayın nesini anlamadınki?
Ben ne yazdım, en hızlı büyüyen şirket ve gümbür gümbür geliyor dedim.
Evet diğer şirketlerde büyüyor, diğer şirketlerde kar yapıyor.
Ben Face seneye en değerli şirket felan yazmadım zaten.
Yada 5 sene sonra herkesi geçecek diyede bir iddiam yok.
Sadece rakamları verdim ve keşke video işine girsede Yt'nin tekeline son verse diye hep temenni ediyorum.
Yani tüm şirketler büyüyor evet.
:eek:

Sen olayın nesini anlamadınki?
Ben ne yazdım, en hızlı büyüyen şirket ve gümbür gümbür geliyor dedim.
Evet diğer şirketlerde büyüyor, diğer şirketlerde kar yapıyor.
Ben Face seneye en değerli şirket felan yazmadım zaten.
Yada 5 sene sonra herkesi geçecek diyede bir iddiam yok.
Sadece rakamları verdim ve keşke video işine girsede Yt'nin tekeline son verse diye hep temenni ediyorum.
Yani tüm şirketler büyüyor evet.
:eek:

hocam yanlis anlamayinda sizi baska konularda'da goruyorum hep face boyle face soyle diyorsunuz o yuzden bende bir seyler yazmak istedim ayrica ben facebookun google gibi icerik ureticilerine para dagitacaginida sanmiyorum yani video isine girirse yine kendi cebini doldurur

Hepsini bir kenara bırakın orada bir Amazon.com var. Ticaret nasıl yapılırın vücut bulmuş hali adamlar.

En çok bu şirkete saygı duyuyorum ben

Kanalları topluluk banane ederek veya adsense kapatarak 100 k üstü paraya el koyan bir google. Bu başarı normal nice benim gibi kişiler başına gelmiştir.

Para buçuktan büyür.!!!

tebrikler google.

Googleye Face yazarak facebooka giren insanlar var hala :)

interneti gerçekten googleden ibaret görenler var.

dikkatimi çeken teknoloji oldu koskocaman dünyada ne işler yapılıyor dimi ama dünyanın en iyi kazandıran işi teknoloji

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri