Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayni durum bende de varTr Adsense galiba kesinleşti Ana sayfada bakiye eski ama ödemeler sayfasında eklenmiş görünüyor ama ödeme eşiği kısmında hala eski bakiye duruyor
1-30 eylül arası farklı ( eskiye göre daha yüksek )
1- 11 ekim - eski bakiye var. Kesinleşmiş mi oluyor bu ? Bu adsenseden daha önce ödeme almadım hiç.
Hesabımda 2x kazanç varsa 3x kesinleşmiş.Kesintiyi dahil edince %80 falan fazla kazanç ediyor.
Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu?
Hesabımda 2x kazanç varsa 3x kesinleşmiş.Kesintiyi dahil edince %80 falan fazla kazanç ediyor.
Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu?
bu ay kesinleşmiş ancak 0 olarak, muhtemelen kanalınız kapanmış veya spama düşmüşsünüz.
bu ay kesinleşmiş ancak 0 olarak, muhtemelen kanalınız kapanmış veya spama düşmüşsünüz.
Benim hesabımdaki kesintinin sebebi bu olmalı Google yanlışlıkla sizin hesabınıza göndermiş. ödeme günü lütfen haberleşelim hocam.
hocam aynı durum bendede var ama kanalım sağlam ve sıkıntısız ayrıca özgün bir kanal reklam gösterimi falan her şey normal seyrinde gidiyor
Hayır kesinleşmesi olmuş arkadaşın.
Geçen yıllarda %90 kesinti yaşadığım olmuştu.Benim hesaptan kesip size eklemişler.Ordan düşünce sizin bana borcunuz çıkıyor.Ödeme günü borcunuzu hesaplayalım.
kapanan kanal %0.5 olarak kesinleşti ahahahahah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.