İng payoneer hala onay bekliyor. Ya sabır
Bende de bir tanesi onaylandı diğeri onay bekliyor gün içerisinde geçecektir hesaba diye düşünüyorum her ay yok yere kastırıyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İng payoneer hala onay bekliyor. Ya sabır
Bende de bir tanesi onaylandı diğeri onay bekliyor gün içerisinde geçecektir hesaba diye düşünüyorum her ay yok yere kastırıyorlar.
Artık hesaba düşse bile bankaya gelmesi falan haftayı bulacaktır büyük ihtimal . B*ktan bir sistem ama mecbur bununla çalışacağız
onaya takıldığı nereden görülüyor?Bende de durum aynı. Her ay ilk önce benim hesaba düşerdi 1 gün sonra bankaya gelirdi. Şimdi onayda takıldı. İlk defada buradan gelecek paraya göre plan yapmıştım. Şaşırtmadı yarı yolda bıraktı![]()
onaya takıldığı nereden görülüyor?
payoneer kart ile en fazla nekadar çekilinebiiyor 2bin 3bin deneyip ceken oldumu ?
bende dün dediğiniz miktarın üstünde euro çektım hocam fakat parça parça çekıyorumpayoneer kart ile en fazla nekadar çekilinebiiyor 2bin 3bin deneyip ceken oldumu ?
bende dün dediğiniz miktarın üstünde euro çektım hocam fakat parça parça çekıyorum
valla hocam teb atmsınde sıra olduğu için 2 atm yı de denedım fakat döviz olarak vermiyorlar baya oldu bankaların isimlerini hatırlayamıyorum her zaman teb den cekıyorum ben mıktarı 4-5 e bölerek çekiyorumşimdi birde herkes teb diyo diger bankaların atm sinden cekebiliyormuyum?
hocam yardım etmeye çalışıyorum ne alıngan çıktınız. Ben sadece bu ay çekmedim daha önceki zamanlarda denedim diğer banka atmlerini . İyi forumlar bir daha alıntılamayın lütfen mesajımıhocam bi önceki yazında dün çektim demişsin şimdi hatırlamıyorum diyosun neyse teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.