Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Almanya gelmeyen varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almanya gelmeyen varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar payoneerden bankaya çekecektim de
Döviz kuru 1.00 EUR = 4.43439479 TRY yazıyor düşük değil mi bekliyim mi acaba şimdilik
Çokda bir fark yok gibi, bu kur farkınında değişeceğini sanmıyorum bence beklemeye gerek yok. Hesaba geçerken kur farkından ayrı nasıl bir kesinti oluyor. 1000 tlde ortalama ne kadar keserler
Var hocam adsenseden gönderildiği halde hem almanya hem de ingiltere ödemelerden gelmeyenler var yarın gelir büyük ihtimallealmanya kesinlendikten sonra kapanmıstı hala ödeme gelmedi beklemede bile degil. arkadaslar varmı baska almanya gelmeyen
almanya kesinlendikten sonra kapanmıstı hala ödeme gelmedi beklemede bile degil. arkadaslar varmı baska almanya gelmeyen
İşleme girdiyse sıkıntı yok en azından adsense tarafından bir sıkıntı yok illa ki gelir benceBu arada benim onayda bekleyen almanya payooner bakiyeye düşmüş haberiniz olsun herkese hayırlı kazançlar
İişlemede girmedi ama para adsenseden cıkmıs bakalım beklicez
İngiltere ads. gelen giden yok
Edit 16:32 de gelmiş
Payoneer'e mi geldi, payoneer'den hesaba mı geldi hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.