2017 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam abd adsense de tax bilgisi girmeden ödeme alamassınız. Biraz karışık bir mevzu ama forumda birkaç konu vardı bakıp çözebilirsiniz belki.
hocam aynısı bende çıktı abd vatandaşımısınız felan diyo vergiyle alakalı evet diyip devammı edeceğiz anlamadım bende siz bi işlem yaptınızmı

hocam aynısı bende çıktı abd vatandaşımısınız felan diyo vergiyle alakalı evet diyip devammı edeceğiz anlamadım bende siz bi işlem yaptınızmı

Hocam ben abd adsense kullanmıyorum ama orada tax bilgisi girilme zorunluluğu olduğunu belirten bir dünya konu açıldı çözüm bulanlar oldu falan ama nasıl yaptılar bilmiyorum.
Konulara göz gezdirirseniz bulursunuz belki. Oraya gerçek bir abd vatandaşına ait tax bilgisi girmediğiniz sürece ödeme alamassınız. Bunun için birkaç alternatif yol var ama bilmiyorum malesef.

Hocam ben abd adsense kullanmıyorum ama orada tax bilgisi girilme zorunluluğu olduğunu belirten bir dünya konu açıldı çözüm bulanlar oldu falan ama nasıl yaptılar bilmiyorum.
Konulara göz gezdirirseniz bulursunuz belki. Oraya gerçek bir abd vatandaşına ait tax bilgisi girmediğiniz sürece ödeme alamassınız. Bunun için birkaç alternatif yol var ama bilmiyorum malesef.
tşk ederim hocam bi araştırayım

Alman Adsense 1 : 8 Martta kapanan kanal kesinleşmedi.
Alman Adsense 2 : 15 Martta partnere taşıdığım kanal kesinleşmedi.

Partnere taşıdığım kanal kesinleşmesi lazımdı... :(

2. dalga kesinleşme olur mu acaba?

Ben de kesinleşme olmuş
ingiltere adsense.
pin girilmemiş.
1 kanal kapanmış.
Adsensenin içinde 2 kanal var.
Şİmdi ben pini ve banka bilgilerini girsem bu kesinleşenler ödenir mi arkadaşlar.?

arkadaşlar 6 nisanda kapanan kanal kesinleşmedi 5 nisanda kapanan kanalı 7sine açtırdım oda kesinleşmedi aynı adsense bu ne kafası?

Kesinleşen adsenselerde kanal kapanmasında ödeme durumları nedir ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almanya kanallar kapandı,adsense spama düştü kesinleşme yok
tr adsense tek kanaldı kapandı kesinleşme yok

2013 de ki durumuma geri döndüm 6 ayda...

Son düzenleme:
4 aydır açık pinsiz 2 ABD adsense topalm 30 kanal bağlı kapanan vardı içinde
kesinleşmiş az tutarda adsenseler

Son düzenleme:
Son 4 Aydır Kapanan kanalların hiç biri kesinleşmedi Sadece Açık Kanallar Kesinleşti. Türkiye Adsense Kullanıyorum. Asıl Çözüm Arıyacağımız Konu Kanalı Kesinleşene Kadar Ayakta Nasıl Tutabiliriz. Kanalın Kazançı Hiç Önemli Değil Bana Göre Azda Kazansa Kanal Sayısını ve Adsense Sayısını Çoğalttımı Her Türlü Paramızı Alırız. Hatta Düşük Kazançlı Kanallar Daha Az Göze Batar Düşüncesindeyim. Gerekirse Kategori Değiştirip Kanalın Kapanma Süresini Uzatmak İçin Çözüm Bulmalıyız. Mesela Az Kazanan ve Farklı Kategorilere Yöneldiğim Kanallar Hala Ayakta ve Bu Ay Kesinleştiler.

Kanallar kapandı 4 adsense'de hiçbir kesinleşme yok adsenseleri kontrol ettim spama düşme olayı'da yok anlamadım ben bu işi

Arkadaşlar mart ayının son haftasında bütün kanallarım kapandı hepside spamdan dolayı 10 kanal felan bağlıydı ve toplam kazancı 600 sterlin civarıydı ve kesinleşme gününü iple çekiyordum ki bu sabah hesabıma girip baktım oda ne 250 sterlin kesinleşmiş. adsenseye bağlı hiç bir kanal açık değil alayı kapalı. Allah bereket versin..

BU AY NET OLARAK 4 GÜN AÇIK. SONRA KAPANAN.. İTİRAZLA AÇILAN KANALIMDAN TECRÜBEM

Kapanan, soradan açılan kanallarda ise, 4 gun açık kalan kanalım vardı. sonradan kapandı. Kesinleşme 1 gün olarak gerçekleşti. yani youtube kanalına yansıyan 1 gün, yansımayan +3 gün var. Adsense ise anlık net görebildiğim 4 gün işlemdeydi..... kanal sonraki ay açılmıştı.. Yani kanala endeksli kesinleşmeler. Adsenseye yansıyan artık kesinleşmiyor... Bu nettir yaşadığımla. kanaldan kesinleşme oluyor, adsenseye bakiyeler toplu olarak aktarılıp, kesinleşme yaşanıyor. Eskiden adsense deki bakiye kesinleşiyordu..
(NOT: YOUTUBE DEKİ KANALLAR zaten 3 gün kadar geriden işlem görür. bugunku kanaldaki kazançları 3 gun sonra görebiliyoruz..)

Son düzenleme:
Alman Adsense

Şubat kazancı geçen ay sorunsuz kesinleşen adsensedeki kanalı 15 Mart ta partnere taşıdım.

15 günlük Mart kazancı adsensede kesinleşmedi. :(

Pin geçen ay gelmemişti bu ay tekrardan başka adrese istedim pinsiz adsense.

Bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba? Yani kanalını partnere taşıyıp kesinleşme veya kesinleşme olmayan var mı?

BOL KAZANÇLAR...

2 ingilitere adsense kesinleşme yok, 2. dalga olacak mı ? Bu iki adsense de geçen ay 2.dalga da kesinleşmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri