2017 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hesabımada 21 inde ödeme yapıldı diyor ama ödeme filan gelmedi cuma günü... Banka iş bankası

Benim hesabımada 21 inde ödeme yapıldı diyor ama ödeme filan gelmedi cuma günü... Banka iş bankası

saat farkından dolayı onlarda ödeme yaptık dese bile 1 gün sonra hesabınıza yansır. Hafta sonu geldiği için pazartesi hesabında olur kardeşim.

İngiltere adsense için ayın 22 sinde mail gelmiş daha yeni fark ettim. Halen beklemede büyük ihtimal yarın işleme girer ödeme yöntemim payoneer olduğu için 1-2 gün geç giriyordu hafta sonu olduğu için pazartesi gireceği kanısındayım.

payonere dün sabah test ödemesi geldi,akşam onaylamıştım.bugün bi ara hesap işleme girmiş,ing adsense.

Ödeme alanlara bu zamanda odeme alabildikleri için plaketde verilmesi lazim :D

Enpara hesapta. Özgün kanalın parası 3-4 ayda 200 tl yi geçti çok şükür. :) Türkçe özgün çalışmayın..

Tr adsense 18 gün önce Teliften kapanan kanalım, normal oranda kesinleşti 4 hane
Abd adsense, 31martta spamdan kapandı 5 hane dolar (sizlere ömür)
Bundan sonra istikamet belli, Tr'den devam
Hocam sizin yüksek miktar kesinleşmişti payoneer ödemede sıkıntı çıkardımı acaba yüksek miktarlarda bloke durumu varmışta merak ettim.

uk hesap onay beklıyor ayın 21 den beri garip
bakıyorum herkes tr adsensee geçmiş durumlar nasıl arkadaşlar ?

Payoneer ödeme bekleyen var mı ?

kimlik ve anket onayı yüzünden geçen ay payoneer'den alamadığım para adsense hesabıma geri iade edildikten sonra bu ayın 22'de google banka hesap numaranızı kontrol edin uyarısı veriyordu o uyarı gönderdiğim onaydan sonra adsensem 24'de sorunu düzeltikten sonra işleme girdi şuan baktığımda ödeme yapıldı diyor ama payoneere daha yansımadı beklemedeyim

payoneer ödeme geldi ve onaylandı 18:00 da gelmiş 18:20 de onaylanmış. Bu yt den aldığım son para aralık 2016 dan buyana vds ve diğer giderlerin toplamında harcadığım 5 aylık boşa çektiğim küreklerin karşılığını geri aldım en azından cepten giden para geri gelmiş oldu ve benim için bir defter kapandı şuanda kendime iş bakıyorum en azından şimdiye kadar almış olduğum 70k parayla düğünümü yaptım şu üni borcunuda ödeyseydim iyi olacaktı ama nasip buraya kadarmış şimdi düzgün bir iş bulup çalışmam gerekiyor iyikide spam bitmiş sıcak gelen para tatlı geldiği için tembelleşmişim :) herkese bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri