2017 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ing payoneer hesabına direk onay beklemeden düşmüş. hemen bankaya çekim talebi gönderdim. anında da onaylandı bakiye sıfırlandı. Bi bakarız gün içinde düşermi düşer :) Tabi bi hayal :D Bayramdan sonra alıcaz belli oldu :)

1 ödeme onaylandı fakat diğerinde böyle birşey yazıyor

Kart Yükleme işlemi yapılıyor (Google Ireland Limited)

Edit: 2 ödemede onaylandı.

Son düzenleme:
Açık adsenselerin payoneer ödemeleri gelmiş ama ödeme maili gelip kapanan adsense'n ödemesi gelmemiş henüz. Var mı böyle bir durum yaşayıp ödeme alan ? Veya ödeme maili geldiği için gelir mi ödeme ?

ingiltere adsense payoner ödemeleri gelen var mı adsense ödemiş görünüyor payoner bakiye 0

Dün öğleden hemen önce ingiltere payoneer garanti bankasına ödeme aldım.ancak 40 kusur tl gibi bir kesinti ile geldi ilk defa.

bende hem payonerdeki,adsense den gelen parayı hemde dailymotion ödemesini bekliyorum enparaya ve ögleye dogru baktıgımda hala gelmemişti.yalnız degilsin yani hocam,beklemedeyiz :)

Yanlızlık çok kötü bu bekleyişte bencilce ama benim durumunda olan olunca seviniyorum sorun bende değil diyr :D

Yanlızlık çok kötü bu bekleyişte bencilce ama benim durumunda olan olunca seviniyorum sorun bende değil diyr :D

Genelde ya perşembe yada cuma günleri bankaya düşüyor Para çekme talebinizi aldık maili geldikten sonra.Bu mail genelde 30dk yada max. 1 saatte gelirdi bu ay 2 günde geldi.Muhtemelen baya bi yoğunluk var.Buyuk ihtimal yarine saat 11 de yada 15:30 banka hesabınıza düşer hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri