2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar şunu deneyen varsa yazabilir mi acaba? Diyelimki geçen ocak ayında kanalı adsenseye bağladık. 7 gün boyunca güzel bir kazanç sağladık. ardından youtube kanalı kapatmadan biz kendimiz kanalı sildik. böyle olupda kesinleşen yada kesinleşmeyen var mı? sonuçta kanal spamdan kapanmadı biz kapatıyoruz.

Bunu denemeyi düşünüyorum hocam ya da forumda denemiş birisi varsa bilgilendirebilirse bizi sevinirim.

Bunu denemeyi düşünüyorum hocam ya da forumda denemiş birisi varsa bilgilendirebilirse bizi sevinirim.
Bence bu yöntem işe yarıyor, vurkaç taktiği*biz kanallara kıyamadığımızdan daha fazla kazanalım diye uygulamıyoruz ama artık kıyma kuşbaşı herşeyi yapmak lazım.

2.dalgaya dakikalar kaldi bakalim bu dalgada kesinlesen kesinlesir kesinlesmezse hic beklemeyin ( son 2 aydir 2. Dalga bu saatlerde oldu yani kesinlesmeyen adsenseler kesinlesti bilmeyenler icin yaziyorum )

Bence bu yöntem işe yarıyor, vurkaç taktiği*biz kanallara kıyamadığımızdan daha fazla kazanalım diye uygulamıyoruz ama artık kıyma kuşbaşı herşeyi yapmak lazım.
bu yöntemi geçen ay şöyle denedim. 6 gün kazanç sağladı kanal. kanalı ve gmail adresini silmek yerine videoları sildim. boş kanal 2 gün sonra spamdan kapandı. şuan bağlı olduğu adsenseye baktığımda hiç kesinleşme olmadığını görüyorum

6 adsense var tr de 1 tane kesineleşen yok aralarında.Geçen ay 2 tanesi kesinleşmişti yüzde 90 kesinti ile kanallar kapanmasına rağmen bu sefer onlarda kesinleşmedi.

Böyle devam edecekse banlasalarda rahatlasak bari belirsizlik çok kötü.Hayırlısı diyelim.

2.dalgayı denizde yaptı Google herhalde bizi pas geçtiğine göre bu saatten sonra kanal yapmanın anlamı ne? Bu işi şimdilik burda kapatıyorum.

YENİ KESİNLEŞME DEĞİL - BİLGİ AMAÇLI

Almanya adsense yüzde 18 kesinti 4 hane kesinleşmiş, zaten aylardı sorun yoktu bu ayda sorun çıkmadı. Ben hala türkiye adsenselerde sorun var diyorum

YENİ KESİNLEŞME DEĞİL - BİLGİ AMAÇLI

Almanya adsense yüzde 18 kesinti 4 hane kesinleşmiş, zaten aylardı sorun yoktu bu ayda sorun çıkmadı. Ben hala türkiye adsenselerde sorun var diyorum

hocam herkes farklı birsey soyluyor bizde neye inancagımızı sasırdık forumca. kanalınız yada kanallarınız acık mı ? kapalı mı ? aynı videoları tr adsense yukleyince kapanıyor mu ?

hocam herkes farklı birsey soyluyor bizde neye inancagımızı sasırdık forumca. kanalınız yada kanallarınız acık mı ? kapalı mı ? aynı videoları tr adsense yukleyince kapanıyor mu ?

tek kanal bağlı, öyle çokta temiz kanal değil sürekli bikaç uyarı var şu an 1 topluluk,1 telif uyarılı. 1.5 senedir ödeme alıyorum.Muhakkak patlayacak ama kesinlikle toplu kanal kapamalarına takılmıyor. TR adsense uzun zamandır çalışmıyorum

benimde abd kesinleşmedi tr ile alakası yokimiş demekki

hocam valla o kadar cok karıstı ki :) herkes farklı seyler soyluyor. sorun icerikle alakalı diyecem ama o da degil valla kafam karıstı iyice. en iyisi ozgun birseyler yapmak. baska turlu bu saatten sonra zor

benimde abd kesinleşmedi tr ile alakası yokimiş demekki

saat farkıyla alakası olabilir. geçen aylarda tr kesinleştiğinde almanya hesapları kesinleşmeyebiliyordu. bu zaten sadece tr adsense hesabıyla açıklanacak kadar basit bi problem değil, kesinleşmeme tr adsense de daha çok görülüyor dediğim bu.

hocam valla o kadar cok karıstı ki :) herkes farklı seyler soyluyor. sorun icerikle alakalı diyecem ama o da degil valla kafam karıstı iyice. en iyisi ozgun birseyler yapmak. baska turlu bu saatten sonra zor

Evet hocam ülke ile ilgisi oldugunu zannediyordum bir zmanlar bende ama gördümki abd de kesinleşende var kesinleşmeyende tr dede aynı durum kesinleşen var kesinleşmeyen var... Kanal kapanmasından dolayı olabilir geçen ay kapanmadı kesinleşti bu ay kapanmıştı kesinleşmedi. Büyük ihtimalde sebebi bu [MENTION=43570]DMer[/MENTION]

Evet hocam ülke ile ilgisi oldugunu zannediyordum bir zmanlar bende ama gördümki abd de kesinleşende var kesinleşmeyende tr dede aynı durum kesinleşen var kesinleşmeyen var... Kanal kapanmasından dolayı olabilir geçen ay kapanmadı kesinleşti bu ay kapanmıştı kesinleşmedi. Büyük ihtimalde sebebi bu [MENTION=43570]DMer[/MENTION]

kanalı kapanıpda kesinlesenlerde varmıs, cok az kisi olsada. nerden bakarsan bak mantık yok. yt kafasına gore takılıyor sanki

Artık ülke farketmeksizin kanal kapalıysa %95 ihtimal kesinleşmiyo, açıksa %99 ihtimal kesinleşiyo. FB videolarına reklam gelmezse, Yt bizi böyle sömürmeye devam eder.

Son düzenleme:
Benim almanya adsense ler kesinleşmedi artık umudu kestim hakkımızda hayırlısı olsun.. ne diyelim nasip..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri