Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsanseleri bugun kontrol etme şansım oldu işlerim dolayısıyla
çıkardıgım istatislikler böyle bunların hepsi çöp diye tabir edebilecegim adsanseler deneme açmaçlı açtıklarım, birazdan yüksek rakamlılara bakcam
1.adsanse 175 tl kesinleşmiş 310tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
2.adsanse kesinlşmemeiş 227tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
3.adsanse kesnlşemmeiş 16tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
4.adsanse 103tl kesinleşmiş 77tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
5.adsanse kesinleşmemiş 47tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
6.adsanse 144tl kenleşmiş 60tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
7.adsanse 0.76tl kesnleşmiş 28tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
8.adsanse kesinleşmemeiş 64tl 1kanal bağlı hala
9.adsanse 107tl kesinleşmiş 160tlden 2kanal bağlı
10.adsanse kesinleşmemiş 108tl -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
11.adsanse 52tl kesinleşmiş 18 tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
gördügüm kadarıyla kapanan kanallarımında kimisi kesinleşmiş kimisi kesinleşmemiş,bidahaki aya herşey belli olur
edit:
12.adsanse 4.23tl kesinleşmiş 26tlden -bütün kapanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
13.adsanse 11.70tl kesinleşmiş 57tlden 1kanal baglı
arkadaşlar şunu deneyen varsa yazabilir mi acaba? Diyelimki geçen ocak ayında kanalı adsenseye bağladık. 7 gün boyunca güzel bir kazanç sağladık. ardından youtube kanalı kapatmadan biz kendimiz kanalı sildik. böyle olupda kesinleşen yada kesinleşmeyen var mı? sonuçta kanal spamdan kapanmadı biz kapatıyoruz.
hocam bende de aynısı oldu TR adsensede. boş kanal 2 gün sonra spamdan kapandı. videoları silmek yerine kanal spamdan kapanmadan önce kendimiz silsek belki sonuç verebilir. ama kesin değil.Ben ocağın 26 sında $ bazında günlük 3 haneli kazanan kanaldaki videoları sildim ikinci telif geldiği için kanal kapanmasın diye , parayı alamayız diye korktum.. Şubatın ilk haftasında da boş kanallar bile kapandı ana mailler sağlam kaldı , mail yok uyarı açıklama hiçbişi olmadan , kesinleşme yok..
kesinleşsinde ben 5 ay sonrasına razıyım. ama artık kesinleşme olmacayak. çünkü kasımda kapanan kanallar halen kesinleşmedi bende. kesinleşseydi çoktan kesinleşirdi.Aralıkta kesinleşmeyip ocakta kesinleşen hesapların biri hiç kesinleşmedi biri de %90 kesintiyle kesinleşmiş anlaşılan bundan sonra 2 ayda 1 o da eksik kesinleşecek..Ben yapacak iş aramaya başladım bundan sonra bu işin geleceği yok gibi..
bune ya resmen adsense çöplüğüne dönmüş.Adsanseleri bugun kontrol etme şansım oldu işlerim dolayısıyla
çıkardıgım istatislikler böyle bunların hepsi çöp diye tabir edebilecegim adsanseler deneme açmaçlı açtıklarım, birazdan yüksek rakamlılara bakcam
1.adsanse 175 tl kesinleşmiş 310tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
2.adsanse kesinlşmemeiş 227tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
3.adsanse kesnlşemmeiş 16tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
4.adsanse 103tl kesinleşmiş 77tlden -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
5.adsanse kesinleşmemiş 47tl -spamda adsanse kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
6.adsanse 144tl kenleşmiş 60tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
7.adsanse 0.76tl kesnleşmiş 28tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
8.adsanse kesinleşmemeiş 64tl 1kanal bağlı hala
9.adsanse 107tl kesinleşmiş 160tlden 2kanal bağlı
10.adsanse kesinleşmemiş 108tl -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
11.adsanse 52tl kesinleşmiş 18 tlden -bütün kanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
gördügüm kadarıyla kapanan kanallarımında kimisi kesinleşmiş kimisi kesinleşmemiş,bidahaki aya herşey belli olur
edit:
12.adsanse 4.23tl kesinleşmiş 26tlden -bütün kapanalları kapandı şaun bağlı kanal yok
13.adsanse 11.70tl kesinleşmiş 57tlden 1kanal baglı
Bizi bu duruma dusuren utansinhocam bende de aynısı oldu TR adsensede. boş kanal 2 gün sonra spamdan kapandı. videoları silmek yerine kanal spamdan kapanmadan önce kendimiz silsek belki sonuç verebilir. ama kesin değil.
---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------
kesinleşsinde ben 5 ay sonrasına razıyım. ama artık kesinleşme olmacayak. çünkü kasımda kapanan kanallar halen kesinleşmedi bende. kesinleşseydi çoktan kesinleşirdi.
---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------
bune ya resmen adsense çöplüğüne dönmüş.![]()
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam kesinleşme belirten mesaj hariç her şey var konuda
[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] merhaba günlük 30 tl kazançlı bir kanalı kapanmasın diye 2 gün önce sildim.2 gündür takip ediyordum. bu kanal kapatıldı artık kullanılmıyor uyarısı vardı kanal takipte.
şimdi baktığımda bu kanal spam dan kapatılmıştır uyarısına döndü. yani kanalı onlar kanalı kapatmadan kendiniz tüm hesabı komple silseniz bile kanal spamdan kapanmıştır a dönüyor.
eğer öyleyse bir bardak su içelim üstüne@se7v7en merhaba günlük 30 tl kazançlı bir kanalı kapanmasın diye 2 gün önce sildim.2 gündür takip ediyordum. bu kanal kapatıldı artık kullanılmıyor uyarısı vardı kanal takipte.
şimdi baktığımda bu kanal spam dan kapatılmıştır uyarısına döndü. yani kanalı onlar kanalı kapatmadan kendiniz tüm hesabı komple silseniz bile kanal spamdan kapanmıştır a dönüyor.
Yahu hocam millet neyin derdinde sen ne derttesin
[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] merhaba günlük 30 tl kazançlı bir kanalı kapanmasın diye 2 gün önce sildim.2 gündür takip ediyordum. bu kanal kapatıldı artık kullanılmıyor uyarısı vardı kanal takipte.
benim tahminlerim
1-düşük izlenmeli kanalların spamdan kapanma oranı %20 civarında.ikinci bir filtre var düşük izlenmeli kanalları tarayan.oda ayın 2 si gibi çalışıyor.ve adsense bağlı olanları inceliyor. kanal yüksek hitlere ulaşınca mesela günlük 100k civarı youtube hero ların önüne düşüyor ve onlar videoyu işaretliyorlar.dolayısı ile bu hitlerdeki videolar hızlı bir şekilde youtube ekibinin önüne düşüyor.ve güm.
önceden kapanmalar ayda 1 kere felan olurdu.neden çunki adamların sistemleri milyarlarca videoyu tarıyordu.buda zaman alıyordu. şimdi işi sadece adsense bağlı olan kanallara uyguluyorlar.bence neredeyse %5 lik kısım adamların işi çok kolay. teknolojiyi takip edenler belki biliyordur google ın elinde kuantum bilgisayar var.ayrıca geçen sene californiada youtube kalitesini arttırmak için personel için kocaman bir plaza satın almıştı.buradaki elemanlar bu spamı bitirmek için çalışıyorlar.
2-yt to yt yapanlarınki kapanıyorsa videonun içine render alsanız bile ekledikleri 1 pixel koruma gibi birşey olabilir.buradan yakalıyor olabilir.
3- hiti yok ama 1 ay önce açtığım tr adsense bağlı bir kanal var özgün telefonda oyun oynayıp atmıştım.kanal kapanmadı aksine o kanala 1 hafta boyunca her gün 100k hit çektim böyle bir olayda var yani.
[MENTION=36068]nikon[/MENTION]
Hocam kapanan kanalla aynı adsensede olan açık kanal düzgün kesinleşti mi pekikapanan kanalların hiç biri kesinleşmedi sadece açık kanalların ödemeleri kesinleşti. Arkadaşlar sizce adsense spama düşme olayı artık iptal olmuşmudur ? eğer adsense spama düşüp kapanmazsa bir yönden iyi kanal kapanmalarına çözüm buldugumuzda kaldığımız yerden devam ederiz.
kapanan kanalların hiç biri kesinleşmedi sadece açık kanalların ödemeleri kesinleşti. Arkadaşlar sizce adsense spama düşme olayı artık iptal olmuşmudur ? eğer adsense spama düşüp kapanmazsa bir yönden iyi kanal kapanmalarına çözüm buldugumuzda kaldığımız yerden devam ederiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.