2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işleme girdiği gibi ziraat hesabına yatırılmış.

Para hesapta ama adsensede bakiye sıfırlanmamış hala. Banka hesaplarını kontrol edin.

Son düzenleme:
ALMANYA an itibari ile işlemde. abd ve ingiltereler gece girmiş zaiyat yok çok şükür.

Tr adsense an itibari ile ne işleme giriyor ne ödeme yapılıyor. Beklemedeyim ama bugün için ümitsizim

Benim ingiltere ödeme işlemi beklemede duruyor. Nedendir acaba

bendede aynı durum..

21 Mar 2017

Automatic payment pending: Bank account • • • • 

büyük ihtimal saat farkından böyle durum bekleyelim bakalım ne olacak valla bunlar da yatırmazsa nerden adsense bulucağımızı bilemiyorum artık.

3 hesap otomatik işlemde.. almanya hesap

ALMANYA an itibari ile işlemde. abd ve ingiltereler gece girmiş zaiyat yok çok şükür.

Alman Adsense 04:20 işleme girmiş

Merhaba Almanya Adsensinden parayı payoneer ile mi alıyorsunuz? Bide payoneer'den alıyorsanız yüksek miktar sıkıntı olabilir mi? farklı banka kullanan var mı birkaç ay sonra inşallah ödeme alacağım ondan soruyorum. Tüm arkadaşların kazançları bereketli olsun iyi forumlar.. :)

bütün ingiltereler işlemde 1 tanesi girmemiş onada pin girmeyi unutmuşum dün akşam girdim. sanırım yarın falan girer. ödeme gönderildi yazmıyor. sadece işlemde. yani bakiye 0 değil

İngiltere adsense banlandı bu sabah almanya açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri