2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
44
44
37
ingiltere
kesinleşti çok şükür
Beyler pin çıktığını gösteren bir link vardı atabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Ayın 10unda kapanan kanal da dahil bütün alman adsense ler sorunsuz kesinleşmiş. Tek kanalın bağlı olduğu Malta Adsense de kesinleşmiş.

Yalnız şöyle bi durum var, Maltada geçen ay 2.5k euro birikmişti, kesinleşen 1.4k euro. Neden bu kadar fazla kesildi diye kanalın içine girip baktım ve geçen ay normalde 1.5k euro biriktiğini farkettim. Kesintisi fazla görünen arkadaşlara kanalların içine girip Şubat kazançlarını kontrol etmelerini tavsiye ederim. Neden bilmiyorum ama adsense ile analytics arasında büyük bir tutarsızlık var..

TR adsenselerin hepsini geçen ay silmiştim, hala TR çalışan arkadaşları da hayretle takip ediyorum.

3 ay aradan sonra adsense yüzümü güldürdü. Şimdi Leupay, Payoneer ve muadilleri düşünsün :)

ingiltere yuzde 45 kesinti olmuş, tek kanal telifliydi daha dün kapanmıştı.
almanya yüzde 43 kesinti kanal hala açık ama bir tane telif strike var ...

Neyse şükürler olsun teker dönüyor bir şekilde. sorunsuz alır herkes parasını inşallah.

Ayın 10unda kapanan kanal da dahil bütün alman adsense ler sorunsuz kesinleşmiş. Tek kanalın bağlı olduğu Malta Adsense de kesinleşmiş.

Yalnız şöyle bi durum var, Maltada geçen ay 2.5k euro birikmişti, kesinleşen 1.4k euro. Neden bu kadar fazla kesildi diye kanalın içine girip baktım ve geçen ay normalde 1.5k euro biriktiğini farkettim. Kesintisi fazla görünen arkadaşlara kanalların içine girip Şubat kazançlarını kontrol etmelerini tavsiye ederim. Neden bilmiyorum ama adsense ile analytics arasında büyük bir tutarsızlık var..

TR adsenselerin hepsini geçen ay silmiştim, hala TR çalışan arkadaşları da hayretle takip ediyorum.

3 ay aradan sonra adsense yüzümü güldürdü. Şimdi Leupay, Payoneer ve muadilleri düşünsün :)

hocam malta adresi nasıltemin ettiniz yada etmeyi düşünüyorsunuz.bizide bilgilendirirmisiniz

ingiltere adsense %50 kesinti oldu almanya da %5 ve usada 60$ fazladan kesinleşmiş :D

Hesaplar allaha şükür düşük veya yüksek kesinti ile kesinleşti umarım son 2 aydır tek bir ban olmadağı gibi bu ayda herkes parasını sorunsuz alır.

1. Alman adsense %40 kesinti
ama yt nin analytics raporuyla aynı oran kesinleşti.

2. Alman adsense %30 kesinti
bu adsensede 9,46 Euro kesinleşti pin çıkar mı ?

3. Alman adsense kanalın tüm videolarına 28 şubatta telif gelmişti %40 kesinti
bu adsensede 7,14 Euro kesinleşti pin çıkar mı ?

4. Alman adsense %40 kesinti

5. Alman adsense %45 kesinti

6. Alman adsense %35 kesinti

7. Alman adsense %35 kesinti

8. Alman adsense %35 kesinti

1. SONUÇ : %30 + Kesinti diyen arkadaşlar aslında öyle bi kesinti yok youtube analytics sonuçlarının aynısı yansıyor.

2. SONUÇ : Artık Adsenseden Kazançları Takip Edip şu kadar kazandım diye heveslenmeyelim.
Son Sözü YouTube Analytics Söylüyor.

3. SONUÇ : Ayın 6 Sından önce kapanan kanallara ödeme yapılmıyor.

4. SONUÇ : Bir arkadaşa adsense satmıştım başka adsensedeki kanalı 28 şubatta verdiğim adsenseye taşımasına rağmen eski adsensede kesinleşmiş.
demekki artık kanal taşınınca kazanç da taşınmıyor.

Alman adsense kapanma vs yok hala açık kanallar %55 kesinti

1. Alman adsense %40 kesinti

2. Alman adsense %30 kesinti
bu adsensede 9,46 Euro kesinleşti pin çıkar mı ?

3. Alman adsense kanalın tüm videolarına 28 şubatta telif gelmişti %40 kesinti
bu adsensede 7,14 Euro kesinleşti pin çıkar mı ?

4. Alman adsense %40 kesinti

5. Alman adsense %45 kesinti

6. Alman adsense %35 kesinti

7. Alman adsense %35 kesinti

8. Alman adsense %35 kesinti

1. SONUÇ : %30 + Kesinti diyen arkadaşlar aslında öyle bi kesinti yok youtube analytics sonuçlarının aynısı yansıyor.

2. SONUÇ : Artık Adsenseden Kazançları Takip Edip şu kadar kazandım diye heveslenmeyelim.
Son Sözü YouTube Analytics Söylüyor.

3. SONUÇ : Ayın 6 Sından önce kapanan kanallara ödeme yapılmıyor.

4. SONUÇ : Bir arkadaşa adsense satmıştım başka adsensedeki kanalı 28 şubatta verdiğim adsenseye taşımasına rağmen eski adsensede kesinleşmiş.
demekki artık kanal taşınınca kazanç da taşınmıyor.
Hocam ayın 6 sında kapanan kanalım kesinleşmedi...

İngiltere bir adsense kesinleşmiş.Yeni görüyorum.Yalnız TR adsense hiç sorun olmamasına rağmen kesinleşmemiş.Aynı durumda olan var mı ? Konuyu uplamak yerine beğenseniz yeter :)

Son düzenleme:
hocam malta adresi nasıltemin ettiniz yada etmeyi düşünüyorsunuz.bizide bilgilendirirmisiniz

Biraz zor oldu hocam. Yani tek adres ayarlayabildim baya uğraştım. Maltada adreslere gelen zarfın o adreste ikamet eden şahsın adına olması gerekliliği gibi bir sıkıntı var. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Daha fazla ayarlama imkanım olursa(inşallah olacak) forumdan duyuru yapacağım. Önce kendim deneyip görmek istiyorum pin kaç günde ulaşır, ödeme nasıl alınabilir vs. gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri