2017 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buda sunu gosteriyor.bizlere tr ile abd vs adsense farki yok diyen arkadaslara.sadece kendileri yabanci adsense calisip turk adsense ile farki yok diyenlere gelsin.hani tr ile ayniydi tr kesinlesmiyor yabancilar kesinlesiyor.

ingiltere tek adsense vardi oda kesinlesmis gün icinde en son 11 de bakmistim %40 civari görüküyor kesinti

Yuh diyorum ingiltere adsanse %59 kesinti yapmış.Geçen ayın 9.'da 1 kanal kapanmıştı.Ayın 10.'da tekrardan kanal açmıştım.Olmaz böyle bir şey bu ne kesinti arkadaş.

Tr adsense kapanan kanal kesinlesmemis cok az kazandiran adsense kesinlesmis 1 kanal 1 adsense çalışıyorum

Kasım
Aralık
Ocak
Şubat

Bu aylarda kanalı kapanıp Adsensesi kesinleşen varmı ?

Buda sunu gosteriyor.bizlere tr ile abd vs adsense farki yok diyen arkadaslara.sadece kendileri yabanci adsense calisip turk adsense ile farki yok diyenlere gelsin.hani tr ile ayniydi tr kesinlesmiyor yabancilar kesinlesiyor.

atlaya atlayamı mesajları okuyosun hocam :D hem tr hem yurtdışı kesinleşende var kesinleşmeyende var

Arkadaşın da kesinleşmeyeni vardı, 2ay sonra eksik miktar da kesinleşip ödemesini aldı Şubat ödemelerinde.

Sizlere de öyle olacağını düşünüyorum, lakin kanal kapanırsa kesinleşmeme ihtimali yüksek arkadaşlar.

İngiltere bir adsense kesinleşmiş.Yeni görüyorum.Yalnız TR adsense hiç sorun olmamasına rağmen kesinleşmemiş.Aynı durumda olan var mı ? Konuyu uplamak yerine beğenseniz yeter :)

TR adsenseye göre en büyük fark bu. Kapanma olayı tabiki var ama kesinleşiyo en azından.

Şimdi baktım hepsi kesinleşti kesinti oranlarına bakacağım birazdan bu arada kesinleşmiş olanlar var ama hala pinler çıkmamış bazılarında çıkmış bekleyelim diğerlerinin de pinleri çıkacaktır.

tr adsense kesinti olmadan kesinleşti adsense de ne kazanmışsa o kuruşu kuruşuna kesinleşmiş.

not: kesinleşme zamanını bilmiyorum şimdi bakma imkanım oldu.

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bilgisi olan alıntı yapıp cevaplarsa sevinirim,

benim usa adsense yüzde 80 kesinti ile kesinleşti :D tabi taş atıp kolum yorulmadı haydan geldi huya gitti,
neyse şu an 27 dolar kesinleşmiş görünüyor para ödeme şekli ekleyeceğim payoneer ile alıcam ödemeyi sizce şimdi mi gireyim yoksa tam ödeme eşiğine gelince mi?

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bilgisi olan alıntı yapıp cevaplarsa sevinirim,

benim usa adsense yüzde 80 kesinti ile kesinleşti :D tabi taş atıp kolum yorulmadı haydan geldi huya gitti,
neyse şu an 27 dolar kesinleşmiş görünüyor para ödeme şekli ekleyeceğim payoneer ile alıcam ödemeyi sizce şimdi mi gireyim yoksa tam ödeme eşiğine gelince mi?

minumum ödeme sınırını geçememişsin o parayı henüz alamazsın, pini girdikten sonra yanılmıyorsam 80 doları geçtikten sonra ödemeyi yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri