hocam işlemler sayfasını özelden yada burdan atabilirsen bi bakayım karışık bir açıklama olmuş![]()
Bu konunun 5. Sayfasında bi arkadaş resim koymuş şimdi baktım tr adsensede aynı şekil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam işlemler sayfasını özelden yada burdan atabilirsen bi bakayım karışık bir açıklama olmuş![]()
taktık maktık yok..
tam yt yı bıraktım ıkı kanal var onlarda ınadına kesınlesır oldular topluluk yemesıne ragmn 2 adet
kesıntı %18 tr adsense.
Topluluktan kapandılar mı hocam? Yoksa açık mı kaldılar?
hocam 2 topluluk yıyen kanalım suan lıste dısı beklıyor vıdeolar..toplulukta bazı serfszlern yuzundn oldu anla yanı mılyonları bulunca ızlenm goz onunde oluyor dıkkat cekıp saldırı alıyor.lıste dısı beklıyor suan o kanal zaten tek kanal baglıydı tr adsenseye.
odemeyı alırsam toplulugn bırı bu ay kalkck tekrr aktıf ederım kanal kapanmazsa ıcerık saglam tutmustu ve abonede ıyydı..
dıgerıde cok kucuk kazanclı almanya adsense o saglam baglı kesınelstı..onda topluluk yok.
Şerefsiz çok hocam. Biz de bugün yedik de ondan sordum.. Alırsın inşallah ödemelerini daha uzun süre..
beyler bugün ayın 21i para ne zaman yatar ? ilk postta arkadaş yazmamış bugün yatması gerekmiyor muydu?
hocam paralar 12sinde kesinleşti zaten yani neyin heyecanı ben onu anlamadımBoşuna uplamışsınız konuyu, heyecan yaptım ben de.
yarın yatar
hocam paralar 12sinde kesinleşti zaten yani neyin heyecanı ben onu anlamadım![]()
otomatik ödeme işlemde başlamadı sanırsam dimi
Hocam yazmak istemedim ama yukarda 2 kez konuyu boşuna uplamayın yazılmış. Hala bile görmezden gelip neden yazarsınız anlamadım ki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.