2017 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sorsan tr adsense kanal kapanıyor diyip ağlayan insanlar var yada tr adsense halen duzelmedi deyip insanları yanlış yönlendiren karaktersiz insanlar var ayıp be arkadaş. İnsanı yanlış yönlendirecegine hiç yönlendirme daha iyi .

UK adsense işlemde

Ulan sorsan tr adsense kanal kapanıyor diyip ağlayan insanlar var yada tr adsense halen duzelmedi deyip insanları yanlış yönlendiren karaktersiz insanlar var ayıp be arkadaş. İnsanı yanlış yönlendirecegine hiç yönlendirme daha iyi .

UK adsense işlemde

TR adsenselerde kapanma sorunu yokmu şuanda hocam?

Yt nın son suankı asamalara gelmedn oncekı sorunlarında tr adsenseler daha cabuk kapanıyor baglı.kanallarda cabuk cokuyordu..ama son donemde kanal ınceleme olayı cıktı cıkalı yt gozunde tr almanya abd farkı kaldıgına ınanmıyorum..yt yı suan mınımum sevıyede kullanıyorum bır almanya bır tr kanal ve adsensrm var kazandıran ..sahsı son gozlemım boyle

UK adsense işlemde

hocam aşağıdaki UK adsense işlemde yazısını tr adsense işlemde diye okudum :D

Bir seneden sonra adsense açtım eski bir dizi kanalı izlenmiş bağladım bağlama isteği yollayınca kanal gümledi. Sonra özgün kanalım bağladım bir gün sonra ise adsense banlandı. Özgün kanal ayakta ama izlenimler azaldı ve tekrar adsense bağlarsam diğer adsensi de karartır diye korkuyorum. Yani merak edenler varsa adsense bu şekilde. Direk özgün bağlayanlara ne oluyor bilemiyorum ben böyle bir hata yaptım.

UK adsense işlemde

tr adsense düzeldi maşAllah :D

Hocam peki şuanda boş kanalı bağlayınca TR adsense 3-4 gün içinde kanallar kapanıyor mu?

yok benim spam kanalım var düzeldi gibi duruyor başka kanallarda açtım bağladım kapanmadı

UK adsense işlemde
Zamanında TR adsense kapandiginda soyledim yurt disindakilerde kapaniyor diye, nerdeyse vatan haini oluyordum. Peki kimler kazandı? Yüksek fiyata pin saglayanlar vurdu geçti..

Bu iş artık yakalama devri oldu, koparan koparıyor milleti.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri