2017 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında TR adsense kapandiginda soyledim yurt disindakilerde kapaniyor diye, nerdeyse vatan haini oluyordum. Peki kimler kazandı? Yüksek fiyata pin saglayanlar vurdu geçti..

Bu iş artık yakalama devri oldu, koparan koparıyor milleti.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle kapanan zaten kapanıyor tüm adsenseler benim gözümde aynı

ing ve tr adsense işlem anca bakabildim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alman adsense ödeme maili düştü.
Herkes güle güle harcasın parasını.
Bayram üstü iyi oldu.

1 yıl geçti aradan şu konuda azda olsa post görmek sevindirdi..
Allah bol kazançlar versin..

200tl altındaki kesinleşmiş parayı almanın bir yolu var mı arkadaşlar? adsenseyi silsem yatırırlar mı pin onaylı adsense.

200tl altındaki kesinleşmiş parayı almanın bir yolu var mı arkadaşlar? adsenseyi silsem yatırırlar mı pin onaylı adsense.
adsense silersen hiçbirşey alamazsın.
Adsenseyi iptal edeceksin.iptal et işleme girer 2 gün içinde sonra geri aktif edersin

adsense silersen hiçbirşey alamazsın.
Adsenseyi iptal edeceksin.iptal et işleme girer 2 gün içinde sonra geri aktif edersin
edit: tamam buldum hocam teşekkürler

hocam mail geldi: Bakiyeniz ₺200,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺200,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.Yani parayı unutmam mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Youtube'da 110 tl felan var ama nedense adsenseye düşmedi bu ayı unutmam mı gerekli sizce ?
https://gyazo.com/a1d01266f3323011f0c6fabc6e755887

200 lira eşiği aşman gerek

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:35 ----------

edit: tamam buldum hocam teşekkürler

hocam mail geldi: Bakiyeniz ₺200,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺200,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.Yani parayı unutmam mı gerekiyor?

Bana da gelmişti ama 1 gün sonrasında 50 lira hesaba gelmişti o maile bakma sen.

200 lira aşmam gerek te işte dediğim gibi youtube'da ki para daha adsenseye düşmedi daha düşer mi yoksa şu adsense iptal edip tekrar açma şeyini mi denesem ki ?

200 lira aşmam gerek te işte dediğim gibi youtube'da ki para daha adsenseye düşmedi daha düşer mi yoksa şu adsense iptal edip tekrar açma şeyini mi denesem ki ?

Sakın yapma :) Adsenseye düşen ödeme yoksa bir şey alamazsın zaten.Anladığım kadarıyla bu ayki kazancından bahsediyorsun sen.O kazanç 11 Eylülde kesinleşir ve eşiği geçtiyse 21-22 Eylülde para, banka hesabına yatırılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri